4éves fiam még mindig nyáladzik, de rettenetesen, állandóan a száját járja a keze. Valakinek volt ilyen gondja? Kihez vigyem, van ok aggódni?
Annyira randa, gusztustalan, ahogy csorog a nyála állandóan. Gyerekdoki és védőnő is legyint rá, sem értelni sem fizikai elmaradása nincs, csak úgy nyáladzik, mint aki most kezdi a fogzást. Igazi colgate reklám a gyerek:)
Nincs afta sem semmi látható szájproblémája. Újszülöttként felcsípték a nyelvcsapját.
semmit
ha már veszekszek vele lenyeli, de max 30perc és csorgatja a nyálát. debilkedik:(
Szia, hogy álltok ezzel a nyál-kérdéssel?
Az én lányom 2 év 9 hós, minden foga kint van hónapok óta, de még mindig folyik a nyála. Szerintem egyszerűen csak elfelejti lenyelni... Fogorvosnál jártunk, igaz, ott elfelejtettem megemlíteni a nyálat, de azt mondta, hogy minden oké. Orr-mandula-stb ezek is rendben vannak, igaz, ezt csak a gyerekorvos nézte.
Nálatok mi újság?
Én ha rászólok, akkor lenyeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!