Állandóan fáradt vagyok bármennyit is alszom. Emellett rettenetesen száraz a hajam és a bőröm is. Van esetleg a kettőnek köze egymáshoz? Tapasztalt valaki hasonló tünetegyüttest magán?
Főleg a hajam száraz,töredezett. bármennyi pakolást teszek rá,nem javul,illetve hullik is.
A bőröm néha szinte hámlik annyira száraz főleg a szájam környékén.
illetve mostánaban egyre gyakoribb hogy mély ,gyulladt pattanások jönnek ki az arcom két oldalán.
főleg az A-vitamin + B-vitamin hiánya sokban hozzájárul például a száraz bőr kialakulásához.
C-vitamin: megszámlálhatatlan feladata van a szervezetben, például szükséges a kollagén előállításához is. Erősíti az immunrendszert is.
Gyulladás meg a fáradtság c vitamin hiány !!
[link] vedd meg ezt 2179 ft nem drága minden nap 2 vegyél be egyszerre és nem leszel fáradt hanem energikusabb leszel, próbáld ki ha nem hinnéd el
A veséje meg a hormonháztartása biztos örülni fog ennek az irdatlan mennyiségű c-vitaminnak...
Fantasztikus mennyire agyon tudják sztárolni ezt a szerencsétlen antioxidánst.
utolsó,te lüke vagy!
Vitamin túl adagolásban még nem halt meg senki és nem lett semmilyen baj-a
Annál jobban a gyógyszertől 6db fejfájás csillapitotól halált okoz kis gyereknél köszönöm!
ÉN meg már három éve szedek 15gramm c-vitmaint érdekes nem is vagyok beteg télen!Köszönöm 120-140 évre van tervezve az ember ebből 50 % teljesíti az átlag mert nem szedd vitmaint,és gyógyszert szedd!
60mg C-vitamint ne lépjétek túl !
Akkor lesztek egészségesek ha csak nagyon keveset esztek belőle de folyamatosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!