Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elengednéd a 11 éves lányodat...

Elengednéd a 11 éves lányodat 4 napra külföldre a nagykorú nővérével?

Figyelt kérdés
A feleségem lánya 4 napra Rómába megy egy barátnőjével,és kitalálta, hogy magával vinné a lányomat is. A feleségem az ő részéről beleegyezett, én még nem döntöttem el. A lányom nagyon szeretne menni, de még 1 éjszakánál többet nem töltött külön tőlünk. A felügyelet minőségében bízok is meg nem, 1 napnál többet még nem vigyázott rá a nővére.

aug. 18. 12:28
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
67%
4.5.7 hogy te az agyonféltéssel fogod tönkretenni a gyerekedet mentálisan, az biztos.
aug. 18. 13:01
 12/53 anonim ***** válasza:
18%

9

Nem ismerőshöz, nem rokonhoz mennek! Ne beszélj félre. Nem ugyanaz a két dolog!

aug. 18. 13:03
 13/53 anonim ***** válasza:
6%

11

Engedd a sajátodat! Nyugodtan!

aug. 18. 13:04
 14/53 anonim ***** válasza:
84%

Gyerekfüggő, mindkét részről.

11 éves a fiam, szívesen elengedném a 32 meg a 22 éves unokatesóival bárhová, mert ismerem őket, ,hogy mennyire megbízhatóak. A lányom most 16, ő még lehet, hogy 2 év múlva nem lenne elég összeszedett, hogy elmenjen külföldre magában, és ne vesszen el. De ha látnám, hogy fejlődik, vele is mehetne a 11 éves.

aug. 18. 13:04
 15/53 anonim ***** válasza:
79%

12

De ismerősSEL, rokonNAL mennek. Az egy dolog, hogy a szállás nem ismerosnel lesz, de nem egyedül lesz a nagyvilágban

aug. 18. 13:08
 16/53 anonim ***** válasza:
14%
11 A gyermekeim már felnőttek, és képzeld nincsenek megnyomorítva, és agyon használva, nem drogoznak, nem isznak, és nem kell őket semmilyen lebujból tajt részegen összevakarni, nem törnek zúznak itthon, nem hisztériáznak, és nem kell noszogatni őket, hogy normális emberek legyenek.És ott segítenek másoknak ahol és amiben csak tudnak. Szóval ez a tipped nem jött be.
aug. 18. 13:13
 17/53 A kérdező kommentje:
A feleségem lánya 29 éves, a barátnője 28. Elvileg városnézést, nevezetességek meglátogatását és hasonló gyerek-kompatibilis programokat terveznek, ezért is vetődött fel, hogy a lányom is mehetne velük. Ő nagyon szeretne menni, szereti a feleségem lányát és a másik lányt is kedveli. Vigyázott már rá többször is, de mindig csak maximum 1 napot. Nagyszülőknél is csak maximum 1 éjszakát töltött a lányom, 4 napot még sosem volt külön tőlünk, de azt mondja nem fog félni abban a 4 napban. A feleségem abszolút megbízik a lányában, én nem tudom, hogy nyugodt lennék-e ha elmenne vele 4 napra a lányom.
aug. 18. 13:14
 18/53 anonim ***** válasza:
18%
De nagyon nem mindegy, hogy kivel. Erre a kérdésre a féltestvér és annak barátnője ismerete nélkül nem lehet kívülről válaszolni.
aug. 18. 13:14
 19/53 anonim ***** válasza:
82%
Ezek után nekem egyértelmű, hogy elengedném. A mai világban akar óránként is hívhatnak benneteket, ha hiányoztok a gyereknek.
aug. 18. 13:20
 20/53 anonim ***** válasza:
17%

17 Nem. Minden nagyon szép, minden nagyon jó-csak egyetlen egyszer baj ne legyem. Én nem engedném el a 11 évest. Főleg nem külföld. Főleg ha baj van, és nem egy-két óra az odajutás.

A döntést te hozod, hiszen te vagy a család feje... viszont a felelősség is a tiéd lesz..ezt is tudnod kell.

aug. 18. 13:25
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!