Apukám hát kb 3 éve ismerte meg őt.Nem volt ezzel semmi bajom normálisan álltam hozzá,de neki annyira szerintem sose voltam szimpi.Nem bunkózik,de sokszor flegma.Apukám nevel 7 éves koromtól, most 17 éves leszek.A barátnője nem lakik velünk még.Viszont szóba került már.Véletlenül hallottam meg a beszélgetést erről,hogy akkor költözne ide miután én érettségizek és úgyis kollégiumba megyek.Apukám mondta neki,hogy ez egyáltalán nem biztos,hogy én így döntök.De ő meg erősödött,hogy pedig erre mindenkinek szüksége van.
Most nem tudom mit csináljak.Szóljak apunak,hogy ezt hallottam és ez azért így milyen már?Ki akar rakni a házból,hogy ő ide költözzön?Én nem terveztem kollégiumba menni és nem is akarok.
Nem biztos hogy ki akar rakni a házból, lehet csak azért akarja megvárni, hogy ne legyen neked kínos/kellemetlen stb hogy beköltözik és mindig együtt kell legyél vele
A kolit/egyetemet meg lehet csak azért mondja mert tényleg egy tök jó élmény, nekem sokat hozzátett a fejlődésemhez, kár lett volna kihagyni
tegnapelőtt 14:39
2/27 anonim válasza:
Leülsz vele és elmondod neki higgadtan: nem mész kollégiumba. Míg tanulsz, nem tudsz beszállni a rezsibe.
Ki nem rakhat.
Gondolom, élni akarja az életét.
De megoldhatja másképp is: ő költözik a barátnőjéhez.
tegnapelőtt 14:41
3/27 anonim válasza:
Mindenképp beszélj erről Apukáddal. A barátnőjének valószínűleg nincs gyereke, kukkja nincs milyen szülőnek lenni, és igen, nem igazán érez irántad semmit, útban vagy neki, nem tud veled mit kezdeni, azért viselkedik így. Ha nem lennél ott, kényelmesebb lenne neki. Csak ő még nem tudja, hogy ez nem így működik. Ha Apád normális, akkor helyre rakja a nőjét. Aztán költözhet, ha akar, vagy mehet, amerre lát.
tegnapelőtt 14:47
4/27 anonim válasza:
Magyarul a nő már vágja a centit, hogy te 18 éves legyél, és kikerülj a képből...Jó lenne, ha apukáddal idejekorán elbeszélgetnél arról, hogy nem szeretnél otthonról kollégiumba menni (fel se vennének), egyetemistaként pedig otthon szeretnél lakni, hogy le tudja oltani a nőt. Gondolom, azt képzeli, hogy te 18 után megszűnsz ott létezni, pedig te még hosszú évekig nem fogsz saját lábra állni.
tegnapelőtt 14:53
5/27 A kérdező kommentje:
Úgy hallottam,hogy ez apunak se tetszett az alapján amit mondott neki.Csak nem tudtam,hogy felhozzam-e neki ezt hogy hallottam.Pesten lakunk itt is szeretnék egyetemre menni.Minek mennék kollégiumba?És én is úgy érzem hogy erre ment ha végzek a gimivel akkor menjek mert nem akar itt tudni.
tegnapelőtt 15:03
6/27 anonim válasza:
Javaslom, de komolyan! Apáddal beszéld meg, hogy írassa a nevedre a lakást! A csajnak meg mond meg, hogy nem mész sehová, mert te apád gyereke vagy, ő meg csak akibe most éppen ürít!
tegnapelőtt 15:16
7/27 anonim válasza:
6-os, azért hülye tanácsokat nem kellene adni.
tegnapelőtt 15:36
8/27 anonim válasza:
#6 Gondolom, te is csak az vagy, akibe valaki éppen ürít!
tegnapelőtt 15:40
9/27 anonim válasza:
7. ? Jobb lesz neki, ha apu meghal, ő meg repül a híd alá?
tegnapelőtt 15:40
10/27 anonim válasza:
De miért menne a híd alá, mindenképp a gyerek örököl.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!