Egy klasszik "mostohaanyut" kaptam?
Apukám hát kb 3 éve ismerte meg őt.Nem volt ezzel semmi bajom normálisan álltam hozzá,de neki annyira szerintem sose voltam szimpi.Nem bunkózik,de sokszor flegma.Apukám nevel 7 éves koromtól, most 17 éves leszek.A barátnője nem lakik velünk még.Viszont szóba került már.Véletlenül hallottam meg a beszélgetést erről,hogy akkor költözne ide miután én érettségizek és úgyis kollégiumba megyek.Apukám mondta neki,hogy ez egyáltalán nem biztos,hogy én így döntök.De ő meg erősödött,hogy pedig erre mindenkinek szüksége van.
Most nem tudom mit csináljak.Szóljak apunak,hogy ezt hallottam és ez azért így milyen már?Ki akar rakni a házból,hogy ő ide költözzön?Én nem terveztem kollégiumba menni és nem is akarok.
Könnyen lehet, hogy útban vagy számára.
Viszont, ha egy olyan férfit választott, akinek már van gyermeke, akkor el kellene fogadnia téged.
Beszélj apukáddal erről!
Édesanya vagyok, nem mostoha, de kolisok voltak a gyerekeim egyetemen. Igen, kell a felnövéshez, ebben még igaza is van.
De a kolis is hazajár hétvégente, otthon van szünetben, esetleg vizsgaidőszakban is. Túlgondolod szerintem. Nem kell őrizni apukádat, jár neki is egy társ, ha eddig csak veled foglalkozott.
És mit mondott rá a barátnő? Azt jó lenne tudni, mert innentől veszélyes lehet, könnyen kitúrhat.
Egy apa se a felnőtt lányát választja éles helyzetben, hanem a p@nát. Az az anya, aki a gyerekét választja.
Nálunk ugyanez volt. Ilyen kis kedveskedésbe csomagolt takarodjál már el innen - szmétkedés.
Úgy adta elő, hogy az én érdekemet szolgálja (szüksége van a kolira, mert önálló lesz), közben meg annyira nyilvánvaló volt, hogy utál mint a szrt, és húzzak már el otthonról.
Ne hagyd magad, kérdező - én sem hagytam, annak a nőnek köze nincs hozzám, mire fel akar bármit megszabni nekem?
Aztán ebből már az lett, hogy 21 éves koromban azon hisztizett, hogy nem normális hogy még otthon élek (egyetemre járok, te pitsa), miért nem rak ki apám.
????
De amúgy minden nap megtalált valamivel - nyilván odaköltözött, ezzel a részével semmi baj nem lett volna, csak állandón b.szogatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!