Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy klasszik "mostohaanyut"...

Egy klasszik "mostohaanyut" kaptam?

Figyelt kérdés

Apukám hát kb 3 éve ismerte meg őt.Nem volt ezzel semmi bajom normálisan álltam hozzá,de neki annyira szerintem sose voltam szimpi.Nem bunkózik,de sokszor flegma.Apukám nevel 7 éves koromtól, most 17 éves leszek.A barátnője nem lakik velünk még.Viszont szóba került már.Véletlenül hallottam meg a beszélgetést erről,hogy akkor költözne ide miután én érettségizek és úgyis kollégiumba megyek.Apukám mondta neki,hogy ez egyáltalán nem biztos,hogy én így döntök.De ő meg erősödött,hogy pedig erre mindenkinek szüksége van.

Most nem tudom mit csináljak.Szóljak apunak,hogy ezt hallottam és ez azért így milyen már?Ki akar rakni a házból,hogy ő ide költözzön?Én nem terveztem kollégiumba menni és nem is akarok.

jan. 27. 14:21
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
19%

20

Ez mind nagyon szép.

De azért gondolom, azt zabáltad, amit ő főzött, mosta a ruháidat, rendezte az otthonodat.

Akik pedig itt mocskolódnak a nőre, azért lássuk már be, fiatal felnőtt korban otthon lakva a saját gyerek is zavar, pedig azt szereti a szülő, ahhoz érzelmi szálak kötnek. Egy nem saját meg kifejezetten zavaró tényező lehet.

jan. 28. 09:27
 22/29 anonim ***** válasza:
78%
Nyíltan érdemes beszélni mindenkinek mindenkivel. És akkor nincsenek ilyen feltételezések meg agyalások.
jan. 28. 09:37
 23/29 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem nem kell tartanod attol, hogy apad kirakna. Max a no akarja majd megkeseriteni az eleted... Apukadnak kellene helyretennie ot, nem neked.
jan. 28. 10:16
 24/29 anonim ***** válasza:
41%

20-as, gratulálok, ezt leszűrni abból, amit írtam.

Amúgy igen, mostohaanyám pontosan ilyen szavakat és stílust használt mindig. A bunkó kötekedő kretén hülyepitsa stílust.

A rohadjál meg, amiért még a SAJÁT OTTHONODBAN laksz (anya halála után a fele az enyém volt, ő költözött be és utána kezdett rendezkedni meg mindenbe beleugatni).

Bocs, hogy ezt azért nem.

De mindgy is, tízéve azt sem tudom, mi van vele. A temetésére majd elmegyek, de nem érdekel mi van vele.

jan. 28. 10:25
 25/29 anonim ***** válasza:
41%

21-eske, nem kell gyerekes pasival összejönni hogyha nem vagy képes elviselni a gyerekét.

Ez csak ilyen rhadtul egyszerű, de neked, egy idegennek nincsen semmi jogod megszabni hogy mit csinálhat a gyerek a saját otthonában, ahol felnőtt, amikor te oda csak a puncust vitted.

jan. 28. 10:27
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
*21-esnek ment a 24-es válaszom.
jan. 28. 10:27
 27/29 anonim ***** válasza:
21%

Jól írta itt valaki, azért illene leválni majd. Saját felnőtt gyerekével sem szívesen él egy tető alatt az ember.

A nő meg gondolom, most sem barlangban lakik, van lakása.

jan. 28. 13:15
 28/29 anonim ***** válasza:
69%

27-es, ja dobd el magadtól a 18-19 éves gyerekedet, csak azért, mert az új puncinak útban van.

Hát persze :D

Érdekes, a családomban ez nem volt szokás, ott a szülőknek teljesen természetes, hogy amíg a gyerek egyetemista, és megtehetik, támogatják akár úgy is, hogy otthon él.

jan. 29. 10:20
 29/29 anonim ***** válasza:

Eleve pesti lakcímmel Pestre nem is vesznek fel koliba, max vidékre.

Ülj le higgadtan apukáddal és avasd be a terveidbe. "Xy egyetemre erre és erre a szakra fogok felvételizni és szeretnék itthon maradni amíg tanulok. Apa, mi a véleményed erről?"

jan. 31. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!