Egy klasszik "mostohaanyut" kaptam?
Apukám hát kb 3 éve ismerte meg őt.Nem volt ezzel semmi bajom normálisan álltam hozzá,de neki annyira szerintem sose voltam szimpi.Nem bunkózik,de sokszor flegma.Apukám nevel 7 éves koromtól, most 17 éves leszek.A barátnője nem lakik velünk még.Viszont szóba került már.Véletlenül hallottam meg a beszélgetést erről,hogy akkor költözne ide miután én érettségizek és úgyis kollégiumba megyek.Apukám mondta neki,hogy ez egyáltalán nem biztos,hogy én így döntök.De ő meg erősödött,hogy pedig erre mindenkinek szüksége van.
Most nem tudom mit csináljak.Szóljak apunak,hogy ezt hallottam és ez azért így milyen már?Ki akar rakni a házból,hogy ő ide költözzön?Én nem terveztem kollégiumba menni és nem is akarok.

20
Ez mind nagyon szép.
De azért gondolom, azt zabáltad, amit ő főzött, mosta a ruháidat, rendezte az otthonodat.
Akik pedig itt mocskolódnak a nőre, azért lássuk már be, fiatal felnőtt korban otthon lakva a saját gyerek is zavar, pedig azt szereti a szülő, ahhoz érzelmi szálak kötnek. Egy nem saját meg kifejezetten zavaró tényező lehet.

20-as, gratulálok, ezt leszűrni abból, amit írtam.
Amúgy igen, mostohaanyám pontosan ilyen szavakat és stílust használt mindig. A bunkó kötekedő kretén hülyepitsa stílust.
A rohadjál meg, amiért még a SAJÁT OTTHONODBAN laksz (anya halála után a fele az enyém volt, ő költözött be és utána kezdett rendezkedni meg mindenbe beleugatni).
Bocs, hogy ezt azért nem.
De mindgy is, tízéve azt sem tudom, mi van vele. A temetésére majd elmegyek, de nem érdekel mi van vele.

21-eske, nem kell gyerekes pasival összejönni hogyha nem vagy képes elviselni a gyerekét.
Ez csak ilyen rhadtul egyszerű, de neked, egy idegennek nincsen semmi jogod megszabni hogy mit csinálhat a gyerek a saját otthonában, ahol felnőtt, amikor te oda csak a puncust vitted.

Jól írta itt valaki, azért illene leválni majd. Saját felnőtt gyerekével sem szívesen él egy tető alatt az ember.
A nő meg gondolom, most sem barlangban lakik, van lakása.

27-es, ja dobd el magadtól a 18-19 éves gyerekedet, csak azért, mert az új puncinak útban van.
Hát persze :D
Érdekes, a családomban ez nem volt szokás, ott a szülőknek teljesen természetes, hogy amíg a gyerek egyetemista, és megtehetik, támogatják akár úgy is, hogy otthon él.

Eleve pesti lakcímmel Pestre nem is vesznek fel koliba, max vidékre.
Ülj le higgadtan apukáddal és avasd be a terveidbe. "Xy egyetemre erre és erre a szakra fogok felvételizni és szeretnék itthon maradni amíg tanulok. Apa, mi a véleményed erről?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!