Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Elengednétek a kisgyereket?

Elengednétek a kisgyereket?

Figyelt kérdés

Wellnesselni mennek megünnepelni az 50-ik házassági évfordulójukat az anyósék. Após megkérdezte a férjem hogy elvihetik-e a gyereket 2 napra. A gyerekem májusban lesz 3 éves. Én rögtön nemet mondtam. A férjem

Nem fogadta ezt el. Mit tegyek? Engedjem?

ma 04:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
65%

De azért érzitek a külöbséget, nem?

1.) "A" szülő otthon szeretne maradni a gyerekekkel, a B menni akar

2.) "B" szülő pedig az "A" szülő beleegyezése és engedélye nélkül külföldre (vagy bárhová) elviszi a gyereket

Aki nem érzi e kettő cselekedet között a különbséget, az h.ulye, már bocsánat.

ma 15:23
 62/71 anonim ***** válasza:
75%

"Nem viheti el nyaralni külföldre a bele egyezésem nélkül ha elválnánk sem."

Tehát még a válás után sem mehet szegény gyerek az apjával nyaralni, nehogy már jó legyen nekik. Meg hogy megmutasd, hogy ki parancsol. Aztán ha az új barátnőjét viszi nyaralni, akkor meg azért vered ki a hisztit. Mert hogy válás lesz ebből, az biztos.

ma 15:30
 63/71 anonim ***** válasza:
28%

#61 helyesbítem:

1) A szulo(anya) nem képes egy normális családtag lenni, és alkalmazkodni B(apa) igényeihez is.

2) B(apa) szülőnek elege van már abból, hogy mindig csak az lehet, amit A(anya) akar.

A gyerek mit akar, azt vonjuk ki ebből, mert még egy 3 évesről van szó.

De az is fix, hogy én is szeretnék pl a családommal elmenni nyaralni, és ha a párom ebben nem lenne partner, akkor új párt keresnék, aki nem ennyire önző, és csak a saját érdekeit nézi, másét nem.

Mert szerintem azzal semmi baj nincs, ha anyósékkal kéne nyaralni. Van ingyen babysitter, nem mindig rajtunk csüng a gyerek, és legalább nem egy darab sz@rnak vannak kezelve, akikkel az ember csak akkor találkozna, amikor karácsonykor a párja elrugdosná vacsorázni hozzuk.

ma 15:47
 64/71 anonim ***** válasza:

61

Egeszen pontosan:

1.) "A" szülő otthon szeretne maradni a gyerekekkel, a B menni akar

2.) "B" szülő pedig szeretné külföldre (vagy bárhová) elvinni a gyereket

ma 16:00
 65/71 anonim ***** válasza:
100%
A nagyszüleim rendszeresen vittek minket strandfürdőbe, mikor kicsik voltunk. Pedig ketten voltunk, 1,5 év korkülönbséggel. Meg olyan is volt, hogy apuval felültünk a vonatra, és elmentünk a mamához hétvégére, anyukám meg otthon maradt elintézni a dolgait, meg pihenni. Ez a férj és a családjával szembeni ellenségeskedés biztos nem tesz jót a gyereknek és a házasságnak. Főleg hogy a nagyszülők csak élményt akarnak szerezni az unokának. Ezzel a gyámügyre rohanni nevetséges.
ma 16:30
 66/71 A kérdező kommentje:
63/65 akkor menj te minden évbe anyósodékkal nyaralni 10 napra! Aki ezt tanácsolja javaslom hogy próbálja ezt ki! Mert én elmentem velük egyszer anno! Akkor utána megfogadtam hogy soha többet!
ma 17:32
 67/71 anonim ***** válasza:
66%
Tehát velük nyaralni, az neked nem jó. Ha a férj és a gyerek megy velük nyaralni, neked az sem jó. Ha csak a gyerek megy velük 2 napra, neked az sem jó. Szegény pasi. Gondolom ha csak ő menne velük nyaralni, azért is kivernéd a hisztit.
ma 17:42
 68/71 anonim ***** válasza:
84%
De akkor te miben vagy partner a férjeddel? Mert azr mondod, ő azt akarja, hogy minden úgy legyen, ahogy ő akarja, de eddig csak olyanról írtál, hogy minden úgy van, ahogy te akarod.
ma 17:44
 69/71 anonim ***** válasza:
82%
Az enyém csak 2 nem tudom 3 évesen milyen lesz, úgyhogy csak így mondok véleményt. Jelenleg nem engedném el mert baromi kiszamíthatatlan a viselkedése. Egy pillanatra nem ül le normalisan, akkora b.romságokat csinál egy pillanat alatt hogy nemigaz. Saját otthonukba elengedném ott aludni. De egy csúszós fürdő, ahol rszetlenkedik...hát inkább nem . Hasonló korúak anyósék jól elvannak vele de kifáradnak a nap végére pedig még tök fittek túrázni járnak stb. De az állandó figyelem amit igényel azt mondják ők is hogy durva.
ma 18:34
 70/71 anonim ***** válasza:
#64, tehát itt mindenképpen anyuci a sértett fél, mert nem az van amit ő akar, tehát teljesen indokolt, ha válni akar. Az apának pontosan ugyanannyi joga van a gyerekhez, és ha anyuci mindenben akadékoskodik, ő is érezheti magát sértett félnek? Ő is teljesen indokoltan akarhat válni? Akarata ellenére elvitte nyaralni a gyereket? Apuka oldaláról meg úgy néz ki, hogy akarata ellenére megakadályozta a gyerek nyaralását. Elég baj az, hogy nem tudnak megegyezni, de ne fogadjuk már el kész alapvetésnek, hogy a gyerekkel kapcsolatban anyuka szava a döntő.
ma 21:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!