Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Elengednétek a kisgyereket?

Elengednétek a kisgyereket?

Figyelt kérdés

Wellnesselni mennek megünnepelni az 50-ik házassági évfordulójukat az anyósék. Após megkérdezte a férjem hogy elvihetik-e a gyereket 2 napra. A gyerekem májusban lesz 3 éves. Én rögtön nemet mondtam. A férjem

Nem fogadta ezt el. Mit tegyek? Engedjem?

febr. 15. 04:17
 71/105 anonim ***** válasza:
33%

#66 ha a páromnak, aki egyben a gyerekem apja az kell majd, hogy elmenjek velük, el fogok, mert szeretem annyira, hogy képes legyek áldozatot hozni, és az időmet eltölteni arra, ami neki is fontos. Ez egy jól működő kapcsolat titka, ahol nem csak az egyik fél haza mindig a rövidet, hanem a másik is ugyan úgy. 😉

Bár ahogy látom ez neked nincs meg, és te mindenen képes vagy hisztizni( a gyámügyből már ordít, hogy te se vagy 100as) és kifacsarni az igazad, de ebben nincs még neked sem.

Ha olyan férj kell, akinek nincs családja, miért nem szereltél olyant? Vagy várj, hamar férjhez futtál gondolom valami miatt, és nem volt emiatt időd megismerni a másikat. De ezért se a párod a hibás, hanem te, ha neked nem felel meg.

febr. 15. 22:30
 72/105 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező, nem egy ilyen nyámnyila szarjancsinak kellett volna szülni, aki ennyire toxik értetek kiállni... Most már tűrjél, ha ilyen hülye voltál és el sem válsz...
febr. 16. 00:12
 73/105 anonim ***** válasza:
74%

"aki ennyire toxik értetek kiállni"

De a pasinak nincs gondja azzal, ha a szülei élményt akarnak adni a gyerekének. Tehát nincs miért kiállnia.

febr. 16. 00:20
 74/105 anonim ***** válasza:
81%
73:Csak azt írta a leírásban a kérdező, hogy mindenben a szülei pártját fogja... Ha az anyjáék élményt akarnak adni nekik, ne a házassági évfordulóval csapják össze, hanem külön menjenek el víziparkba, állatkertbe, stb. Egy wellness az nem egy 3 éves gyereknek való.
febr. 16. 01:28
 75/105 anonim ***** válasza:
82%
A tesómék a Kolpingba szoktak menni kisgyerekkel, ez direkt erre van kitalálva. A legtöbb gyerek imád a vízben lenni, a gyerekbarát wellnessek meg biztonságosak, van játszóház, játszótér, programok.
febr. 16. 05:08
 76/105 anonim ***** válasza:
47%

44-es, még mindig hülyeségeket írsz, de a lepontozgatás az megy, látom.

Mi az, hogy "apuka NEM SZÓL" a gyerek anyjának, hogy elviszem 3-4 napra külföldre a gyereket??? Te fel is fogod, amit idehánysz vagy direkt játszod az ostobát?

febr. 16. 08:34
 77/105 anonim ***** válasza:

#76 de ha anyuka vinné el szó nélkül, ha el vannak válva vagy hasonlók a gyereket, azzal semmi baj nincs, ugye?

Házimunkában egyforma felekről van szó, vagyonmegosztás téren is, de a gyerekhez nincs egyformán joguk a férjeknek, mert azt a nő nyomta ki, és férfinak kuss van, ha elvinné a gyerekét külföldre, nem lehet, mert anyuka inkább otthon durcizna.

febr. 16. 08:38
 78/105 anonim ***** válasza:
100%

76

Szíves tájékoztatásodra közlöm, hogy a különélő szülő a lathatas idején oda viszi a gyereket, ahova akarja. Nem, nem kell hozzá a másik szülő beleegyezése. Együtt élő, vagy még hazas szülőknél, ahol nem volt még gyermekelhelyezes, szintén nem kell semmi. 😘

febr. 16. 09:51
 79/105 anonim ***** válasza:
60%
Egyáltalán mi a francnak akarnák vinni? Nem normálisak.
febr. 16. 12:38
 80/105 anonim válasza:
50%

Nem olvastam el a 80 választ, nem tudom, milyen a helyzet nálatok.

Saját magunkból kiindulva, gond nélkül elengedném a lányomat a szüleimmel, ha olyan helyre mennek, ami ekkora gyereknek is élmény. Imádják az unokájukat, a lányom is rajong értük. Nagyon szoros a kapcsolatunk, de tény és való, hogy én is úgy nőttem fel, hogy bármikor mehettem a nagyszüleimhez, a mai napig úgy járok hozzájuk, mintha hazamennék.

febr. 16. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!