Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Elengednétek a kisgyereket?

Elengednétek a kisgyereket?

Figyelt kérdés

Wellnesselni mennek megünnepelni az 50-ik házassági évfordulójukat az anyósék. Após megkérdezte a férjem hogy elvihetik-e a gyereket 2 napra. A gyerekem májusban lesz 3 éves. Én rögtön nemet mondtam. A férjem

Nem fogadta ezt el. Mit tegyek? Engedjem?

febr. 15. 04:17
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/106 anonim ***** válasza:
100%

90

Gyakorold az értelmező olvasást. Senki nem írt oylat, hogy nincs pedofília a világon. De ha a kérdező ettől rettegne, a gyerek péntekenként sem aludna ott. Plusz az azért csak meg van, hogy a pedofília nem egyik napról a másikra alakul ki, hanem egy vele született deviancia, tehát a szóban forgó nagyszülő már q saját gyerekét is zaklatta volna. De ennyi erővel a gyereket a saját szülőjével se lehet ám kettesben hagyni.

febr. 17. 15:27
 92/106 anonim ***** válasza:
#90 bántalmaztak téged is?
febr. 17. 16:05
 93/106 anonim ***** válasza:
54%

A kérdező nem normális, ez teljesen egyértelmű.

Én imádok a szüleimmel közösen nyaralni, az anyósomékkal nem, de a gyerekeim szeretnek, meg a feleségem is, így velük is ugyan úgy megyünk. Nem csinálok hisztit.

De! Ha annyira rossz lenne, elengedném őket külön, bár azt nem tudom hogy magyaráznám ki, hogy én nem megyek, anélkül, hogy megsértsem őket.

febr. 17. 17:02
 94/106 anonim ***** válasza:
60%

Se könyörgöm miért kényszerítjuk magunkat a másik emberre?

Hat ha a kérdező nem akar anyósaval menni, szíve joga. Nem rokona, senkinek tulajdonképpen. Ez hogy anyós nem jelent semmit, neki nem verrokona, ha érzelmileg nem kötődik hozza, nem szereti mi a francert menjen. A gyerekért meg a szülő a felelős. Ha bármi történik a szülő a felelossegre vonható személy.Ha úgy ítéli meg hogy nem biztonságos, akkor ne engedje. Könyörgöm, minimum 70 evesekrol van szó! Vigye cukrászdába, allatkertbe stb., ne vigye wellnessbe.

febr. 17. 18:27
 95/106 A kérdező kommentje:
94/94 én sem értem ezt. Azzal és akkor megyek nyaralni amikor akarok, márha van miből és nem az anyósék pénzén menne a here vere mint a mi esetünkben is.
febr. 18. 04:57
 96/106 anonim ***** válasza:
64%

"Azzal és akkor megyek nyaralni amikor akarok"

És a férjed? Ő ugye nem mehet azzal és akkor, mikor akar, mert kivered a hisztit és nem engeded.

febr. 18. 06:07
 97/106 A kérdező kommentje:
Ne emeld ki a szövegkörnyezetből egy számodra fontos részletet mert az nem kerek egész!
febr. 18. 07:27
 98/106 anonim ***** válasza:
56%

#97 mást nem tudsz válaszolni mi?😆

Igen, nem az a lényeg, de azt is belefogalmaztad. Ez is baj volt neked. Bezzeg ha ezzel igazat adnának neked, akkor nem lenne baj, hogy kiemelik...

Férjedetet sajnálom, mert lehet kaphatott volna egy jobb menyecskét, aki nem egy ilyen hisztikirálynő.

febr. 18. 07:35
 99/106 anonim ***** válasza:
64%

Miért ne emelném ki, ha ez az igazság. Magadra nézve elfogadod, hogy az akaratid érvényesüljön, a ferjedre nem.

A leírásaid alapján valami borzasztóan kontrollmánias, megkeseredett személy vagy. Minden csak úgy törtenhet, ahogy az a te értékrendedbe belefér, a férjednek nulla beleszólása van a közös életetekbe és gyereketek nevelésébe, mert a kontrollmániád nem tűri, hogy más akarata is érvényesüljön, nem tudsz alkalmaznkodni, nem tudsz engedni azért, hogy a másik is jó érezze magát, csak te létezel.

Ez a wellness is csak egy apríló része az egésznek, a fő probléma igazából az, hogy te láthatóan egy szeretetlen, érdektelen családból jössz, ahol a családtagoknak nincs igénye egymásra, közös programra, mert örültök, ha nem kell együtt lenni, és nem tudod és nem is akarod megérteni, hogy normális családokban a szülök-gyerekek szeretik egymást, szívesen vannak együtt.

És te ahelyett, hogy örülnél, hogy legalább egyikőtöknak összetartó, szerető családja van és a gyerekednek része lehet ebben, inkább ezt az utálkozós, szülőket kötelezően elidegenítő mintát viszed tovább vele. Pedig egyszerő is lesz felnőtt, egyszer várhatóan te is leszel anyósa valakinek, nagymama, és majd akkor meglátod, nem mindegy, hogy a te fiad ki tud-e állni amellett, hogy szeretne veled találkozni, lenni vagy becsicskul majd ő is a feleségének, aki utálni fog téged. Nem mindegy, milyen példát adsz át.

febr. 18. 08:04
 100/106 A kérdező kommentje:
Már nem ülök fel ezen az oldalon a személyeskedő, sértő provokatív válaszoknak. Akik épitő, értelmes választ adtak azoknak köszönöm!
febr. 18. 13:03
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!