Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit gondoltok, ha ez volt a...

Mit gondoltok, ha ez volt a reakciója az anyósnak az új baba gondolatára, akkor nem bír engem?

Figyelt kérdés
Épp úton a 2. gyerekünk, és eljátszottam a 3. baba gondolatával, amit múltkor férjem viccesen megjegyzett az anyós előtt. Úgy rávágta egyből a büdös nagy nemet, hogy csak pislogtam (nyilván nincs beleszólása semmilyen szinten, ezt ő is tudja, de sokszor nem bír csendben maradni). Az unokáját amúgy szereti, úgy tűnik a 2. gyereknek is örül, de ezen a reakción most nagyon meglepődtem. Szerintetek utál? :D
febr. 16. 12:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%

Ha a férjed megosztja az anyjával a terveit, onnantól az anyjának joga van véleményt mondani. Ha nem kíváncsi rá, nem kell elmondani sem.

Neked meg semmilyen szinten nincsen beleszólásod egy másik ember véleményébe.

febr. 16. 16:19
 12/19 anonim ***** válasza:
71%
Gondolom ezzel a kettővel sem bírtok. Anyagilag és / vagy egyedül
febr. 16. 18:45
 13/19 A kérdező kommentje:

:D én utálom őt? Rá lennének sózva a gyerekek? Nem bírunk a gyerekeinkkel?

A 3 mondatomból ezt kíváncsi lennék, hogy sikerült leszűrni.

febr. 16. 21:57
 14/19 anonim ***** válasza:
69%

Kedves 6-os hozzászóló!

Képzeld, anyós a mi gyerekeinkre sosem vigyáz egy percet sem, saját családi házunkban lakunk, és anyosnak nemhogy nem kell anyagilag segítenie, de meg ő kunyeral állandóan pénzt tőlünk. Ennek ellenére úgy érzi mindenbe beleugathat, és lecseszi a férjemet ha nem szól neki előre minden lépésünkrol. Szóval le a hülye előítéletekkel mert nagyon sokszor fordítva ültok a lovon.

febr. 17. 00:01
 15/19 anonim ***** válasza:

":D én utálom őt? Rá lennének sózva a gyerekek? Nem bírunk a gyerekeinkkel?

A 3 mondatomból ezt kíváncsi lennék, hogy sikerült leszűrni."

Nekem csak az utálom őt sikerült, az totál egyértelmű ebbol: "Úgy rávágta egyből a büdös nagy nemet, hogy csak pislogtam (nyilván nincs beleszólása semmilyen szinten, ezt ő is tudja, de sokszor nem bír csendben maradni)."

febr. 17. 07:07
 16/19 anonim ***** válasza:
82%

Nekem meg abből hogy rávágta, hogy nem, az jön le hogy vagy pénzel titeket, vagy vigyáz a gyerekekre.

Ha nem így lenne, akkor leszarná mennyit szülsz.

Valamilyen téren érinti a dolog, és nem akar még egy terhet a saját nyakába.

Esetleg a fia panaszkodik neki a hátad mögött, hogy milyen szar az élet 2 gyerekkel, nem bírjátok anyagilag..erre meg benyögöd hogy harmadik is kell, és kiakad rajta.

Így kb 0 háttér infó alapján ezekre következtetek.

febr. 17. 07:16
 17/19 anonim ***** válasza:
38%
Nekem anyámon látszott látványosan a harmadiknál, hogy nem örül. Pedig engem is szeret, a kölköket is, de sokallotta, és korainak is tartotta, aggódott. Valszeg itt is ez lehet, hogy anyósod szerint eszementség lenne még egy terhet a nyakatokba venni.
febr. 17. 07:35
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem, csak sok lenne neki 3 unoka. Gondolom mind a 3 gyereknek akar majd pénzt adni, vagy ajándékot, amit nem tudna finanszírozni. Esetleg vigyázni nem akar rá, alig várja, hogy nagyobbak legyenek és élvezni szeretné a nyugdíjas életet.
febr. 17. 12:22
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak h.lyén fejezte ki magát, és csak annyi az egész hogy még meg sincs a 2., korai a 3.ról bewzélni.
febr. 17. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!