Jogosan zavar, hogy anyósom kezében van állandóan a gyermekem, ha náluk vagyunk?
Sziasztok.
Akár náluk vagyunk, akár jönnek mindig azaz első, hogy jön anyósom a babához és kérdezi, hogy jössz mamához. Ha épp nyöszörög valamiért az ölembe akkor is ugyanezt csinálja. Mondja, hogy jujujuj mi a baj, jössz mama ölébe.
Engem meg ez zavar, mert azt gondolom, hogy szeretném megtudni mi a baj esetleg éhes, álmos, fáj valahol neki.
Ha jó a kedve akkor is kiveszi egyből és akkor kapom vissza mikor már megyünk. Oké mikor eszünk fogja a kezébe, de órákig nagyon zavaró tud lenni nekem.
Szerintem az én gyermekem és én is nyugodtan foghatnám őt, ha náluk vagyunk. Sokszor ha már megunom, akkor megmondom, hogy kimegyek a babával kicsit sétálni a kertbe.
Ha elfárad a keze akkor a páromnak adja és véletlenül se nekem és ha megpihen kéri is vissza a páromtól.
5 hónapos a babám.:)
Nyilván lehet nála a nagymamája, de hogy egész végig míg nála vagyunk vagy ők átjönnek, engem ez zavar.
Nem akarok ezen összeveszni.
3 betű: NEM.
Nagyon hasznos, kezdd el használni.
Nem, nem normális, anit anyósod csinál, és hidd el, lesz rosszabb is.
Szívesen fogadok több választ. Tudom, hogy eltérő válaszok vannak. Azt is elfogadom, ha valaki szerint de jó, hogy ilyen az anyós.
Azt is elfogadom, ha valaki szerint jogosan érzem ezt, hogy azért vissza is adahtná kicsit nekem is időközbe.. és ne az legyen az első, hogy már adjam is oda, amint levettem a cipőm és beestem. Én is szívesen fogom, ha megyek valahová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!