Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan zavar, hogy anyósom...

Jogosan zavar, hogy anyósom kezében van állandóan a gyermekem, ha náluk vagyunk?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Akár náluk vagyunk, akár jönnek mindig azaz első, hogy jön anyósom a babához és kérdezi, hogy jössz mamához. Ha épp nyöszörög valamiért az ölembe akkor is ugyanezt csinálja. Mondja, hogy jujujuj mi a baj, jössz mama ölébe.

Engem meg ez zavar, mert azt gondolom, hogy szeretném megtudni mi a baj esetleg éhes, álmos, fáj valahol neki.

Ha jó a kedve akkor is kiveszi egyből és akkor kapom vissza mikor már megyünk. Oké mikor eszünk fogja a kezébe, de órákig nagyon zavaró tud lenni nekem.

Szerintem az én gyermekem és én is nyugodtan foghatnám őt, ha náluk vagyunk. Sokszor ha már megunom, akkor megmondom, hogy kimegyek a babával kicsit sétálni a kertbe.

Ha elfárad a keze akkor a páromnak adja és véletlenül se nekem és ha megpihen kéri is vissza a páromtól.

5 hónapos a babám.:)

Nyilván lehet nála a nagymamája, de hogy egész végig míg nála vagyunk vagy ők átjönnek, engem ez zavar.

Nem akarok ezen összeveszni.

júl. 16. 13:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/94 A kérdező kommentje:
Elég sokat találkozunk, mert szombaton és vasárnap is, meg sokszor hétközben is átjönnek.
júl. 16. 13:34
 2/94 A kérdező kommentje:
Kérlek nyugtassatok meg, hogy minden nagyi ilyen. Nekem ez azért fura, mert az én anyukám nem ilyen. Ha megkérem megfogja szívesen. Nyilván meg is szoktam kérni, ha eszek, pisilek stb. Illetve ő is szívesen játszik vele, de nem fogja meg és van vele kizárólag órákig és nem azaz első, ha odaérek, hogy már adjam is rögtön oda, nekem ez nagyon fusztráló.
júl. 16. 13:37
 3/94 anonim ***** válasza:
48%
Én örülnék, ha ilyen lett volna a nagymamám.
júl. 16. 13:41
 4/94 anonim ***** válasza:
53%
Az anyósod viselkedik normálisan, egy igazi szerető nagymama. Az anyukád a fura. Meg te.
júl. 16. 13:44
 5/94 anonim ***** válasza:
65%
Kicsit állítsd le a tigrisanyu hormonjaidat, mert ebben nem látok semmi problémáznivalót. :)
júl. 16. 13:45
 6/94 anonim ***** válasza:
39%

3 betű: NEM.

Nagyon hasznos, kezdd el használni.

Nem, nem normális, anit anyósod csinál, és hidd el, lesz rosszabb is.

júl. 16. 13:48
 7/94 anonim ***** válasza:
9%
:(
júl. 16. 13:52
 8/94 A kérdező kommentje:

Szívesen fogadok több választ. Tudom, hogy eltérő válaszok vannak. Azt is elfogadom, ha valaki szerint de jó, hogy ilyen az anyós.

Azt is elfogadom, ha valaki szerint jogosan érzem ezt, hogy azért vissza is adahtná kicsit nekem is időközbe.. és ne az legyen az első, hogy már adjam is oda, amint levettem a cipőm és beestem. Én is szívesen fogom, ha megyek valahová.

júl. 16. 13:56
 9/94 anonim ***** válasza:
61%
Ha nem foglalkozna vele meg azért írnál ki kérdést.
júl. 16. 13:59
 10/94 anonim ***** válasza:
70%
összetenném a 2 kezem, ha ilyen mamája lenne a gyerekemnek. Fogom én eleget otthon, örülnék, ha náluk kérés nélkül kivenné a kezemből, legalább ott ne én fogogassam.
júl. 16. 14:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!