Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan zavar, hogy anyósom...

Jogosan zavar, hogy anyósom kezében van állandóan a gyermekem, ha náluk vagyunk?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Akár náluk vagyunk, akár jönnek mindig azaz első, hogy jön anyósom a babához és kérdezi, hogy jössz mamához. Ha épp nyöszörög valamiért az ölembe akkor is ugyanezt csinálja. Mondja, hogy jujujuj mi a baj, jössz mama ölébe.

Engem meg ez zavar, mert azt gondolom, hogy szeretném megtudni mi a baj esetleg éhes, álmos, fáj valahol neki.

Ha jó a kedve akkor is kiveszi egyből és akkor kapom vissza mikor már megyünk. Oké mikor eszünk fogja a kezébe, de órákig nagyon zavaró tud lenni nekem.

Szerintem az én gyermekem és én is nyugodtan foghatnám őt, ha náluk vagyunk. Sokszor ha már megunom, akkor megmondom, hogy kimegyek a babával kicsit sétálni a kertbe.

Ha elfárad a keze akkor a páromnak adja és véletlenül se nekem és ha megpihen kéri is vissza a páromtól.

5 hónapos a babám.:)

Nyilván lehet nála a nagymamája, de hogy egész végig míg nála vagyunk vagy ők átjönnek, engem ez zavar.

Nem akarok ezen összeveszni.

júl. 16. 13:33
 21/94 anonim ***** válasza:
77%
Ha túl soknak érzed, kérd vissza tőle. Később jól fog jönni, hogy könnyen rá tudod bízni a gyereket, mert szoros lesz köztünk a kapcsolat. De ettől még te maradsz az anyja, nem fog kevésbé szeretni téged a gyermeked.
júl. 16. 15:03
 22/94 anonim ***** válasza:
3%

Ajánlom figyelmedbe a másk oldalt: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

Azt szeretnéd, ha így lenne? Hát akkor nálad a gond.

júl. 16. 15:09
 23/94 anonim ***** válasza:
91%
Ha zavar, akkor szólj rá.
júl. 16. 15:21
 24/94 anonim ***** válasza:
90%
Inkább az a bajod, hogy téged levegőnek néz téged anyósod. Ami tényleg fura.
júl. 16. 15:32
 25/94 anonim ***** válasza:
64%

Nálunk is mindig ez volt a divat. Ha jöttek rokon gyerekek akkor a családban mindenki fogni akarta, dajkálni. A szülők meg örültek hogy kicsit tudnak pihenni.

Ne légy féltékeny az anyósra, mert hülyeség. Ha mondjuk napi 2 órát is fogja , a többi 22 órában a tied.

júl. 16. 15:39
 26/94 anonim ***** válasza:
61%

Hát ilyen piszlicsáré dolog miatt felesleges is lenne összeveszni és örök haragot tartani, mert úgyis az lenne a vége.

Fordítva, te mit szólnál, ha a férjed összeveszne a te szüleiddel valami olyan dolog miatt, ami neki nem tetszik a gyerekkel való hozzáállásuk kapcsán, de amúgy szerinted meg semmi nincs benne?

Neked jó lenne, hogy onnantól utálkozás, hideg viszony lenne a férjed meg szüleid között, megmérgezve ezzel minden találkozást?

Mert ha alkoholista, gyermekbántalmazó, életet veszélyeztető nagymama lenne, oké, de ezen így felidegelni magad, hogy szeret az unokájával foglalkozni és szereti ölelgetni, ne már. Hát nincs is jobb egy kisbabánál.

júl. 16. 15:41
 27/94 anonim ***** válasza:
69%

De neked miért olyan fontos, hogy pont akkor fogd a gyereket, mikor ott van anyós, miközben amúgy bármikor foghatod?

Légy őszinte magadhoz, mi az oka ennek, hogy így érzel, hogy neked akkor muszáj fognod.

júl. 16. 15:45
 28/94 anonim ***** válasza:
53%

Az agyamra mennek ezek a "Jogosan zavar" kérdések! Minden érzés jogos! Az a te érzésed, nem másé. Téged zavar. Pont. Egyébként engem is zavarna, mert primitívnek tartottam az anyósomat. Az volt a megoldás, hogy én nem mentem, az anyós meg hozzánk nem jött egy idő után. Nem normális ennyit együtt lenni, nektek a saját életeteket kell kialakítani, nem anyóség se**ébe bujkálni naponta. Ritkítsátok és rövidítsétek a találkozásokat! TE ebben a házasságban szenvedsz! Te nem vagy sehol, te csak egy méh meg egy hüvely voltál!

Nyugodtan állj ki magadért, ha valamilyen okból nem akarod neki odaadni. Megmondod, hogy ezért meg ezért most nem. Te egy óriásbébi vagy, aki fél az anyóstól. Az életben vannak konfliktusok, igen, és azoktól nem kell félni. A te szavad nem alacsonyabbrendű az anyóséhoz képest. Nem veheti ki a gyereket a kezedből. Elkérheti, és ha te úgy döntesz, akkor átadod neki. Fogadok, hogy a férjedhez se mersz fordulni a rossz érzéseiddel. Nem kellett volna még házasodnod!

júl. 16. 16:13
 29/94 anonim ***** válasza:
62%
Kérdező, ha ilyen nagyanyám lett volna, mint anyósod a gyerekednek, biztos, hogy nem lett volna full felületes a kapcsolatunk...
júl. 16. 16:26
 30/94 anonim ***** válasza:
55%

Ha szerinted olyan rossz, akkor se add oda ha pisilsz vagy eszel. Vidd magaddal a wcre. Sőt, 16 éves koráig ne is hagyd anyósra oké?

Majd hamarosan jön az idő, mikor már jár neked meg leszakad a derekad ahogy kísérgeted és bizony jól esne ha átvenné anyósod. Majd akkor se add oda senkinek.

Az ilyen véranyák írnak majd ki ki kiérést hogy anyós miért nem foglalkozik az unokával már

júl. 16. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!