Van két pici gyermekem (1,5 és 3 évesek). Nagy a stressz, rendkívül elevenek, anyukámmal férjemmel állandóan balhézok. Elkezdtem növényi alapanyagú nyugtatót szedni. Baj?
22:14
Tutti nincsenek gyerekeid!El sem tudod képzelni mennyi stresszel járnak,és mennyi türelem kell hozzájuk!!Nagyon nehéz 2 picikével ám!!
Kérdező!!
Nyugodtan szedj tablettát,nehogy a gyerekeken csapódjon le!!Hova tabi nagyon jó!És mindig szívj be 5 levegőt,és fújd ki magad!!
Egy tapasztalt anyuka vagyok:))
Azért ez nem így van. Nagyszüleim is, szüleim is két gyereket neveltek, és nem szedtek ilyesmit. Le lehet vezetni máshol is a feszültséget, nem csak a családon és a nyugtatókon. Amit a magne b6-ról mondtak az valóban nem hülyeség.
Én is iszonyú rossz gyerek voltam, ha nem figyeltek oda egy percre már lebontottam a házat és egyik szülőm sem szedett nyugtatót. 1,5 éves koromig végigordítottam minden éjszakát, szegény anyu már alig tudott állni reggel olyan fáradt volt, apukám dolgozott, és egyiküknek sem kellett ehhez folyamodni, pedig képzelhetitek ez is stresszel járt. Járj el futni esténként, amikor a párod már hazaért. Fél óráig tudnak vigyázni a gyerekekre. Ami még jó, ha teázol, az is nagyon meg tud nyugtatni.
Én sem értem mirefel csinálják, akkor lenne korrekt, ha a kérdező pontozhatna csak, mert a kérdező számára lehet hasznos egy válasz. Attól hogy itt valakinek nem tetszik, attól még nem feltétlen lesz nem hasznos a válasz.
Egyébként ezerszer szebb napok is vannak az esküvőnél :) Ott van például az első baba születése, amikor anya apa baba együtt van :) Szerintem ez minden lakodalomnál szebb. :):)
Amúgy azóta a másik válaszomat is lepontozák, remélem ezt is le fogják :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!