A munkahelyi stressz miatt mindig rajtam csattan az ostor. Menekülni és új életet kezdeni, vagy maradni és megoldani a problémát?
Szia!
Másnak is van stresszes munkahelye, fáradt , kikészíti a főnöke, de az ajtó előtt tudja hagyni. De nem reménytelen a helyzet!!! Ezt a tévében láttam, nem saját megoldás. De szerintem 1-2 helyzetre jó lehet. Tegyél ki az ajtó mellé egy postaládikát ,vagy egy sima dobozt. Majd adj a kezébe egy cetlit meg egy tollat. Kérd meg őt, hogy mielőtt belépne a lakásba gondolja végig, hogy mi az a sok marhaság, amin felbosszantották, és írja le papírra, majd dobja be a ládikába. Egyrészt ezzel lehiggad, másrészt pedig úgy lép be az ajtón, hogy szó szerint maga mögött hagyta a munkahelyét.
Ha már sokadszor átbeszélve sem változott semmi,akkor bizony itt az ideje a változtatásnak.
Ez az ember lehet,hogy szeret Téged,de nem tisztel.Mi lesz,ha elmúlik a szerelem,esetleg már 1-2 gyermek születése után?
Fiatal vagy,találni fogsz olyan párt,aki nem évi négy nap viselkedik normálisan Veled.(az se megoldás,ha a párod otthagyja a munkahelyét és keres nyugisabbat,mert akkor a fejedhez fogja vágni,ő ilyen mentalitású,neki egy "aggresszív nőstény"kellene,akinek nem mer nekiugrani)
Ezt most tényleg nem értem. Már azt sem, miért kérdés hogy mit tegyél? Azt főleg nem értem, hogy amikor még se gyerek, se közös vagyon nincs, viszont a "kedvesed" (nagyon idézőjelben!) már most így viselkedik, mire számítasz a jövőben? Dönthetsz hogy még időben menekülsz, vagy pár év múlva már azt a kérdést teszed fel itt " Ver a férjem, 2 gyerekkel nincs hová mennem. Mit tegyek?"
A párodnak komoly viselkedészavara van. Ez szakorvosra tartozik, Te nem fogod megoldani. Egy normális párkapcsolat nem ilyen. Az ember a stresszes helyzeteket nem hazaviszi és a párján veri le, hanem a párjához menekül, ott kapcsolódik ki, nyugszik meg és nyugtatja meg a másikat.
Ha nagyon ragaszkodsz a párodhoz, beszélj vele. Ha hajlandó belátni hogy baj van és szakemberhez fordulni, akkor próbáljátok meg. Ha elismerni sem hajlandó vagy azt hajtogatja hogy "megváltozom, tudom kezelni a dolgot", akkor futás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!