Az eletem eddig olyan, mintha mit sem ert volna . Allando stressz, feszultseg vesz korul. Tudom, hogz lehetne 100szor is rosszabb, de mi lehet az oka? (tobbi lent)
Figyelt kérdés
11 eves korom ota imadom a rockot a metalt,ebben elek,ez a stilusom ,eszeriny csinalok mindent.Sokat hallottam mar ,h az emberek Istenben talaltak meg a boldogsagot....talan itt az ideje,hogy teljesen atadjam magam neki???2011. okt. 2. 09:52
1/3 anonim válasza:
hány éves vagy?
a stressz, a feszültség a mai világban szinte mindenkinek megnehezíti az életét, kortól, nemtől függetlenül, ezért nagyon fontos, hogy megtanuljuk leküzdeni.
a vallásban meg lehet találni a boldogságot, a nyugalmat, a hitet, nem tudom, h érted h "teljesen átadd magad neki".
akár vallásos vagy akár nem, az élethez nem elég h élsz, meg is kell tanulnod élni. ez csak úgy megy, ha a fejedben rendbe rakod a dolgaidat. hogy miért vagy feszült, min stresszelsz, mi az oka annak, hogy így alakult, min kéne változtatnod, min tudsz változtatni stb.
ha szeretnél, írj privátot, és beszélhetünk róla. 20l
2/3 anonim válasza:
Most hány éves vagy?...
Ha lelkileg vakon akarod leélni az életed akkor legyél hívő. Ha nem akkor üdv az ateisták körében.
3/3 anonim válasza:
Legyél hívő, ha nem bírod a valóságot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!