Mihez kezdjek most? Úgy érzem zátonyra futott az életem, sokkal rosszabb mint eddig volt, adjatok nekem tanácsot kérlek!
18 éves vagyok, most kezdtem a 4. osztályt, lesz majd még egy évem, mivel 5 évfolyamosra járok. Eddig sem éreztem magam túl jól a jelenlegi sulimban, de most kész katasztrófa!! Mondok pár példát, hogy értsétek: Osztálytársaim nem különösebben kedvelnek, a " barátnőm" az osztályban,, már nem igazán nevezhető annak, mivel inkább egy féltékeny dög, nem hív meg sehova ahol fiúk is lesznek, nehogy én jobban tetszek nekik mint ő.. , a tetejébe az o.társaim, szinte körbelengik ezt a "b.nőmet" hogy: "jaaj milyen jól nézel ki,, fogytál nem? jaaj olyan jó az alakod, a ruhád.. stb." mondanom sem kell, hogy ezek persze nem így vannak, a csajnak pl. kemény bajsza van,de hagyjuk ezt is. Akkor van egy fiú aki nekem tökre tetszett, és még jóba is voltunk, persze tudtam hogy nem lesz köztünk semmit, de attól még nagyon szarul esett hogy most járnak egy osztálytársammal...és ezt nézegetem, ahogy ölelgetik egymást..
Ezek így nem tűnnek nagy dolgoknak, de ez min egyszerre zuhant a nyakamba, az elmúlt 2 napba..úgy érzem tovább kellene állnom, nincs itt tovább keresni valóm. Természetesen pasim sincs, hogy mást ne mondjak...pedig nem vagyok ronda.
A kérdésem az volna, ti mit mondtok, váltsak sulit így az utolsó 2 évre? Mit kezdjek az életemmel, hogy ne legyek ilyen boldogtalan??
Ha ilyen gondok miatt akarsz sulit valtani, akkor ujba mehetnel minden 2 honapban.
Miert varod, hogy a baratnod hivjon meg valahova ahol pasik vannak. Hivd meg Te ot.
Egy kis feltekenyseget erzek toled a baratnod irant. Szapujozod, mert irigy vagy ra.
Tanuld meg, hogy Te vagy felelos a boldogsagodert, eletedert, nem mas.
Kivanom, hogy csak ilyenfajta gondok zuhanjanak a nyakadba a kovetkezo 60 evben.
Kiskoromban volt egy búgócsigám. Egyik nap ahogy pörgettem, leesett a lépcsőn, és kitört egy nagy darab belőle. Akkor, 4 évesen úgy éreztem, hogy zátonyra futott az életem.
Most, hogy nem tudom törleszteni az adósságaimat, elárverezik a házam, 1 éve munkanélküli vagyok, 2 hónapja volt egy spontán vetélésem... szóval most úgy gondolom, hogy nem volt akkora tragédia az a búgócsiga-baleset.
Nemsokára rájössz, hogy amin most agyalsz, az olyan jelentéktelen momentuma lesz az életednek hamarosan...
keress hobbit magadnak. Pl. tanulj nyelvet. jobban jársz vele mintha ezen agyalnál.
Igen, a többieknek igaza van. Hidd el...nem fut "zátonyra az életed", egyszerűen csak nem látsz túl azon amiben vagy. Sulit is válthatsz. Lehet nem fogod megbánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!