Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan zavar, hogy anyósom...

Jogosan zavar, hogy anyósom kezében van állandóan a gyermekem, ha náluk vagyunk?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Akár náluk vagyunk, akár jönnek mindig azaz első, hogy jön anyósom a babához és kérdezi, hogy jössz mamához. Ha épp nyöszörög valamiért az ölembe akkor is ugyanezt csinálja. Mondja, hogy jujujuj mi a baj, jössz mama ölébe.

Engem meg ez zavar, mert azt gondolom, hogy szeretném megtudni mi a baj esetleg éhes, álmos, fáj valahol neki.

Ha jó a kedve akkor is kiveszi egyből és akkor kapom vissza mikor már megyünk. Oké mikor eszünk fogja a kezébe, de órákig nagyon zavaró tud lenni nekem.

Szerintem az én gyermekem és én is nyugodtan foghatnám őt, ha náluk vagyunk. Sokszor ha már megunom, akkor megmondom, hogy kimegyek a babával kicsit sétálni a kertbe.

Ha elfárad a keze akkor a páromnak adja és véletlenül se nekem és ha megpihen kéri is vissza a páromtól.

5 hónapos a babám.:)

Nyilván lehet nála a nagymamája, de hogy egész végig míg nála vagyunk vagy ők átjönnek, engem ez zavar.

Nem akarok ezen összeveszni.

júl. 16. 13:33
 41/94 anonim ***** válasza:
44%

Gyerekeinknek nincs ilyen super nagymamája,anyukám nem igazi nagymama tipus , igy nincs a.gyerekeim és közte szoros kapcsolat.

Más nagyszülö már nincs .

Aposom szerette AZ unokáit csak messze lakott,ö már nem él.

Sokkal jobb ha késöbb majd vigyázznak rá mikor szeretnél kettesben lenni párodal.

júl. 17. 06:36
 42/94 anonim ***** válasza:
33%

Kérdező, elég egyöntetű válaszokat kaptál, de nem kommentelsz.

Megsértődtél rajtuk vagy elgondolkodtál?

júl. 17. 06:39
 43/94 anonim ***** válasza:
68%
Hogyha nyűgös a gyerek, akkor megmondod, hogy most ne fogja, mert nyűgös, te foglalkozol vele - amúgy mg miért ne?
júl. 17. 07:51
 44/94 anonim ***** válasza:
70%
Amúgy nem értem más anyukák miért nem értik hogy egy nyűgös gyereket nem csak anyuka vigasztalhat meg. Persze általában az anyja kezében hamarabb megnyugszik, de attól még mama, apa, após bárki más is meg tudja oldani. Szóval akkor sincs tragédia ha a te kezedben elkezd hisztizni, a mama meg atveszi hogy megvigasztalja..
júl. 17. 08:56
 45/94 anonim ***** válasza:
64%

45, ezt én se értem.

Oké, hogy egy síró-ordító gyereket első körben az anyja próbáljon megvigasztalni, de ha csak egy kis nyöszörgés, nyávogás van, miért ne próbálhatná a nagymama is megvigasztalni?

Bmeg, mit meg nem adnék egy 3,5 éves és 1 éves gyerekkel, ha nálunk a nagymama közel lakna és heti kétszer le tudnám őket passzolni 2-2 órára, míg haladok a dolgommal..

júl. 17. 09:41
 46/94 anonim ***** válasza:
51%
Mért nem értitek meg, hogy a kérdező nem azonos veletek? Ti örülnétek. A kérdező nem örül. A ti megoldásotok nem azonos egy másik ember megoldásával. Nekem hiába mondják tízen, hogy mit nem adnának egy tál tökfőzelékért, én akkor is undorodni fogok a tökfőzeléktől.
júl. 17. 09:46
 47/94 anonim ***** válasza:
67%

46#

Na ez az😅lehetek e miatt szar anya, de ha hozzánk jön valaki nagy nagy ritkán, én azonnal lepasszolom a gyereket.persze ha nagyon sír átveszem, de egy kis sírásra nem ugrom. És mindig csendbe marad a fiam mikor rájön hogy ez most nem jött össze, és játszik tovább.

Én nagyon örülnék egy ilyen nagyinak. Ezt igazából csak azok értik akiknek nincs semmi segítsége.

júl. 17. 09:49
 48/94 anonim ***** válasza:
59%

47, ez rendben van, viszont másik oldalról a kérdezőnek is tudnia kell elfogadni, hogy ez a nagymama meg más, mint az ő anyja vagy ő.

Azt kell megkeresnie, miért ennyire fontos neki, hogy feltétlenül fognia kell akkor is a gyereket, mikor ott a nagymama, miközben amúgy egész nap foghatja? Mondjuk ez egyértelmű, leírták, itt önbizalomhiány áll a háttérben, azt hiszi, kevésbé tekintik anyának, ha nem ő fogja, csak ezeket az érzéseket magának sem ismeri be a kérdező.

Persze, össze lehet veszni a nagymamával ilyen semmiség miatt, érdemes lesz örök haragban, fusztrációban lenni, meg mellé a férjjel is, aki majd meg cserébe az ő anyósa rossz tulajdonságaival jön a kérdezőnek.

júl. 17. 09:52
 49/94 anonim ***** válasza:
64%

Mondjuk ne tepje ki a kezedbol a gyereket, az azt hiszem mindenkinek vilagos. Plane akkor nem, ha torkaszakadtabol uvolt.

Meg azt sem ertem, miert kell minden szombatot es vasarnapot, meg hetkoznap is par napot egyutt tolteni a nagyszulokkel. Minek? Nektek nincs igenyetek arra, hogy mint egy csalad, harman legyetek otthon? Gondolom a ferjed hetkoznap dolgozik, akkor nem minden hetvegen kellene nagyszulozni, eleg lenni havi 2x. Plane nem ugy, hogy szombat ES vasarnap is veluk vagytok. Ettol en is besokallnek.

júl. 17. 10:54
 50/94 anonim ***** válasza:
30%

"Mondjuk ne tepje ki a kezedbol a gyereket, az azt hiszem mindenkinek vilagos. Plane akkor nem, ha torkaszakadtabol uvolt."

Igen, de ilyet nen is írt a kérdező, csak hozzáköltöttétek.

júl. 17. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!