Jogosan zavar, hogy anyósom kezében van állandóan a gyermekem, ha náluk vagyunk?
Sziasztok.
Akár náluk vagyunk, akár jönnek mindig azaz első, hogy jön anyósom a babához és kérdezi, hogy jössz mamához. Ha épp nyöszörög valamiért az ölembe akkor is ugyanezt csinálja. Mondja, hogy jujujuj mi a baj, jössz mama ölébe.
Engem meg ez zavar, mert azt gondolom, hogy szeretném megtudni mi a baj esetleg éhes, álmos, fáj valahol neki.
Ha jó a kedve akkor is kiveszi egyből és akkor kapom vissza mikor már megyünk. Oké mikor eszünk fogja a kezébe, de órákig nagyon zavaró tud lenni nekem.
Szerintem az én gyermekem és én is nyugodtan foghatnám őt, ha náluk vagyunk. Sokszor ha már megunom, akkor megmondom, hogy kimegyek a babával kicsit sétálni a kertbe.
Ha elfárad a keze akkor a páromnak adja és véletlenül se nekem és ha megpihen kéri is vissza a páromtól.
5 hónapos a babám.:)
Nyilván lehet nála a nagymamája, de hogy egész végig míg nála vagyunk vagy ők átjönnek, engem ez zavar.
Nem akarok ezen összeveszni.
91 5 hónapos babáról van szó, teljesen más igényei vannak egy ilyen pici gyermeknek. Annak a "szegény" gyereknek az anyjára van szüksége.
Persze, hogy nem érted, ezzel a gondolkodással közelében sem vagy annak, hogy gyereked legyen.
Én úgy gondolom mindkettőtöknek valamilyen szinten igaza van. Egy 5 hónapos babát nem kell egész nap cipelni, miért kéne mindig valakinek a kezében lennie?
A másik részről hogy a babáknak is van személyiségük, ez annyit takar hogy van amelyik jobban igényli a közelséget van amelyik fele annyira sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!