Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan zavar, hogy anyósom...

Jogosan zavar, hogy anyósom kezében van állandóan a gyermekem, ha náluk vagyunk?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Akár náluk vagyunk, akár jönnek mindig azaz első, hogy jön anyósom a babához és kérdezi, hogy jössz mamához. Ha épp nyöszörög valamiért az ölembe akkor is ugyanezt csinálja. Mondja, hogy jujujuj mi a baj, jössz mama ölébe.

Engem meg ez zavar, mert azt gondolom, hogy szeretném megtudni mi a baj esetleg éhes, álmos, fáj valahol neki.

Ha jó a kedve akkor is kiveszi egyből és akkor kapom vissza mikor már megyünk. Oké mikor eszünk fogja a kezébe, de órákig nagyon zavaró tud lenni nekem.

Szerintem az én gyermekem és én is nyugodtan foghatnám őt, ha náluk vagyunk. Sokszor ha már megunom, akkor megmondom, hogy kimegyek a babával kicsit sétálni a kertbe.

Ha elfárad a keze akkor a páromnak adja és véletlenül se nekem és ha megpihen kéri is vissza a páromtól.

5 hónapos a babám.:)

Nyilván lehet nála a nagymamája, de hogy egész végig míg nála vagyunk vagy ők átjönnek, engem ez zavar.

Nem akarok ezen összeveszni.

júl. 16. 13:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/94 anonim ***** válasza:
85%
Hát tudtok problémázni! Ha megúntam volna, hogy anyósomnál van folyton a gyerek, egyszerűen mondtam volna, "eleget voltál nagyanyádnál, gyere vissza hozzám" és szépen elvettem volna a kezéből. Azt sem értem, miért kell azt a szegény gyereket egész nap cipelni valakinek, miért nincs egy saját helye, ahol azt csinál, amit akar.
nov. 12. 07:40
 92/94 anonim ***** válasza:

91 5 hónapos babáról van szó, teljesen más igényei vannak egy ilyen pici gyermeknek. Annak a "szegény" gyereknek az anyjára van szüksége.

Persze, hogy nem érted, ezzel a gondolkodással közelében sem vagy annak, hogy gyereked legyen.

nov. 14. 20:01
 93/94 anonim ***** válasza:
92# Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
nov. 14. 20:30
 94/94 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom mindkettőtöknek valamilyen szinten igaza van. Egy 5 hónapos babát nem kell egész nap cipelni, miért kéne mindig valakinek a kezében lennie?

A másik részről hogy a babáknak is van személyiségük, ez annyit takar hogy van amelyik jobban igényli a közelséget van amelyik fele annyira sem.

nov. 14. 20:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!