Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan zavar, hogy anyósom...

Jogosan zavar, hogy anyósom kezében van állandóan a gyermekem, ha náluk vagyunk?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Akár náluk vagyunk, akár jönnek mindig azaz első, hogy jön anyósom a babához és kérdezi, hogy jössz mamához. Ha épp nyöszörög valamiért az ölembe akkor is ugyanezt csinálja. Mondja, hogy jujujuj mi a baj, jössz mama ölébe.

Engem meg ez zavar, mert azt gondolom, hogy szeretném megtudni mi a baj esetleg éhes, álmos, fáj valahol neki.

Ha jó a kedve akkor is kiveszi egyből és akkor kapom vissza mikor már megyünk. Oké mikor eszünk fogja a kezébe, de órákig nagyon zavaró tud lenni nekem.

Szerintem az én gyermekem és én is nyugodtan foghatnám őt, ha náluk vagyunk. Sokszor ha már megunom, akkor megmondom, hogy kimegyek a babával kicsit sétálni a kertbe.

Ha elfárad a keze akkor a páromnak adja és véletlenül se nekem és ha megpihen kéri is vissza a páromtól.

5 hónapos a babám.:)

Nyilván lehet nála a nagymamája, de hogy egész végig míg nála vagyunk vagy ők átjönnek, engem ez zavar.

Nem akarok ezen összeveszni.

júl. 16. 13:33
 61/94 anonim ***** válasza:
33%

"az anya semmibe sincs nézve, hiszen a fiának adja vissza a babát"

?????

Úristen, annyira túlgondoljátok. És ha az anyjának adná vissza, akkor apuka nincs semmibe nézve?

júl. 17. 18:31
 62/94 anonim ***** válasza:
51%
#62 nem, hát az rendben van, mert az apa alsobbrendu szülő mint az anya, nem tudtad? *irónia vége*
júl. 17. 19:05
 63/94 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Egyszerűen csak zavar, hogy épp hogy belépek valahova már oda is kell adnom. Én szívesen fogom bárhol vagyok. Ha kimozdulunk valahova az a bolt vagy anyósék. Szerintem az nem baj, ha náluk is szívesen fognám, nem egész végig könyökölve az asztalnál várnám, hogy mikor megyünk haza, hogy megfoghassam a gyereket. Mert amint belépek az ajtón mondja anyós meg após, hogy jössz ide mamához. Na gyere ide, anya úgy se bír el, vagy eleget a kezébe, gyere.

Igazából ezeket szokták mondani.

Amúgy akármeddig elbírom, de ezt sokszor mondják, úgymond viccből.

Nekem nincs azzal bajom, hogy fogja, hanem azzal van, ha 3 órát vagyunk ott, akkor 3 órán át fogja és nem adja oda nekem.

júl. 18. 11:20
 64/94 A kérdező kommentje:
Csak apukának.
júl. 18. 11:20
 65/94 anonim ***** válasza:
64%
Ez egy mérgező, primitív, gonosz némber, aki gyűlöl téged! Semmibe vesz, nem néz embernek! Mért kell neked odamenned?! Vigye a férjed a gyereket, te meg addig élj!
júl. 18. 12:17
 66/94 anonim ***** válasza:
88%
Itt az a baj, hogy anyósod egy két lábon járó inkubátornak nézett és most meg emberszámba sem vesz. A vasárnap meg maradjon a szűk családé, nettó rátelepedés a másikra.
júl. 18. 12:36
 67/94 anonim ***** válasza:
29%
Szóval 24 óraból 3at az ő kezében van, ráadásul nem is minden nap és ez a tragédia tárgya. Oké.
júl. 18. 14:33
 68/94 anonim ***** válasza:
31%

"Szerintem az nem baj, ha náluk is szívesen fognám, nem egész végig könyökölve az asztalnál várnám, hogy mikor megyünk haza, hogy megfoghassam a gyereket"

De miért olyan fontos, hogy folyamatosan foghasd a gyereket, mikor amúgy is állandóan foghatod?

Nem értem egyszerűen.

Két gyerekem van, imádom őket, de soha nem éreztem, hogy úristen, 1-2-3 órát sem bírok ki, hogy ne fogjam meg őket.

júl. 18. 14:49
 69/94 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem is tud zavaró lenni egy túl buzgó anyós. Nálunk, ahogy megetetem a gyereket, már kapna ki a kezembol, hiába mondom, hogy nem, mondja, hogy de hát nálad bármikor lehet, mondom szeretném megbufuztetni. Majd ő megcsinalja, mondom nem köszönöm. Aztán már a férjem szólt rá határozottan, hogyha azt mojdtam nem, akkor nem.

Nem azzal van a baj, hogy nála van, hanem, hogy ki akarja kapdosni a kezemből és nem érti, hogy nem. Vagy mikor oltason voltunk, kérdezte hogy viselte a gyerek, mondom sírt nagyon. Erre a reakció jajj hát a mama megvigasztalta volna. Mintha én nem tudnam megvigasztalni. Vagy elveszi a gyereket és korbeadogatja mindenkinek, hogy képet csináljon róluk, mintha a gyerekem valami mutargy lenne.

júl. 18. 15:09
 70/94 anonim ***** válasza:
38%

Akik ennyire a gyerekre vannak nőve azok ugye minimum 10-12 éves korukig nem mozdulnak el a közelükből, nem mennek kettesben programra a férjükkel? Aztán meg nem értik miért lépett le apuka.

Majd eljön az az idő, mikor már szalad, hogy a fél karotok odaadnátok hogy valaki megfogja egy kicsit. Nos, remélem akkor már senki se akarja, egyétek meg amit főztetek.

júl. 18. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!