Hogyan lehetséges buta, nehéz felfogású szülőknek intelligens, átlagfeletti IQ-val, értelmi képességekkel rendelkező, már pici kora óta tudásra szomjazó, állandóan olvasó gyermeke, fejlettebb, ősi lélek lenne a gyermek?
Kozmikus léptékkel mérve, az általad tárgyalt hitrendszer szerint a Föld egy elég alacsonyrendű tapasztalási hely olyan értelemben véve, hogy aki itt van, az minden, csak nem "ősi lélek". Persze viszonyítás kérdése, mihez képest... Vannak nagy leszületések, persze, azt majd a jelleme megmutatja.
Másik oldalról, hogy te milyennek érzékeled a szülőket, és milyenek valójában, az sem biztos, hogy átfedésben van.
Lehet családi karma kompenzáló a kisokos,bár nincs összefüggés az elért iskolai eredmények az olvasás és a keleti vallásfilozófiát gyakorló zsenik között...Fiam 138-as iq-val szívja a földi levegőt (elemiben osztálytismételt,egyszerű matekfeladatokon bukott el,elküldtek a gyermekvédelmire,hogy megnézzék miért visszamaradottabb társainál,ekkor derült ki,hogy csak minden feladatot túlbonyolít,mert magasabb szinten gondolkodik)
...alig bírta letenni a szakmunkás vizsgáit és életében nem olvasott ki egy könyvet,viszont komoly,elhivatott és már 6.-os korában azon gondolkodott miből fog megélni...
Csak még 1 kis családfaelőzmény:
Én vagyok az életképtelen,anyám az olvasóbajnok akinél 1 nap 1 könyv,viszont átmegy rajta oly módon,ho még a szókincse sem bővül tőle..
Az eq meghatározóbb ha öreglelket keresel valakiben..
"Szülők büszkék rá, anyuka megveszi a gyermeknek azt a könyvet"
Úgy, hogy a megfelelő környezetet biztosítják számára a kiteljesedéshez. Azaz szeretik őt és elfogadják.
"Az ilyen gyerekek bölcs, ősi lelkek lennének vajon?"
Ha igaz, amit leírtál róla, akkor ezen kérdés után kiröhögne téged.
Igen, arra utaltam, hogy aki nem röhögi ki, annak be lehet lőni a szellemi képességeinek felső határát, ami nem is olyan magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!