Mi lenne a helyes megoldás? fekvőbeteg - baba
1-es vagyok
Ha külön laktok, akkor magyarázd el anyósodnak, hogy nem érintkezhet a gyerek a beteggel, mert megbetegedhet tőle. Ha ennek ellenére odaviszi és beteszi a gyereket a betegágyba, vedd ki, és menjetek haza. Vagy amíg ott vagytok fogd a gyerek kezét, vagy tartsd az öledben.
Ilyen beteg közelében lenni sem kellene kisgyerekkel, muszáj odajárni?
Úristen! Tényleg nem hiszem el, hogy ilyen beteg agyú emberek élnek szabadlábon. Anyósodat én már úgy elküldtem volna a halál f*szára, mégis mit képzel? Aztán ha a gyereknek valami baja lesz, majd megy a jajgatás.
Durván fertőzés veszélyes, mégis hogy jutott neked is eszedbe ezt engedni? Egyszer megláttam volna, ott lett volna vége, többet nem is láthatta volna a gyereket az a fogyatékos anyós.
Nem kell vinni hozzájuk a gyereket, ennyire egyszerű.
Vagy viszed te és nem teszed bele a dédi ágyába - ha már az anyósod meg a férjed idióták.
Mondjuk eleve nem értem, a fszért kell a gyereket egy beteg ember közelébe engedni, pláne minden héten.
Semmi keresnivalója nincs ott, és semmi szüksége, hogy lássa pl a gennyes sebet. Hogyne.
Orvos évek óta nem is látta a nedvedző sebet (valószínűleg kiújult a bőrrákja), de az unokát belerakják melléje az ágyba.
Eszem megáll, mik vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!