Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az az anya, aki folyton csak...

Az az anya, aki folyton csak a felnőtt gyerekéről beszél szörnyű anyós lesz?

Figyelt kérdés

Van egy kolléganőm , 50 éves, folyton csak a fiáról beszél. Helyzetet súlyosbítja, hogy egy szem fiú, anyuka meg egyedülálló évek óta.

Elmondások alapján a srác nem tűnik anyuka kicsi fiának, fent él Pesten (mi vidék) és nem anyuka szoknyája alatt, de a nő bele van bolondulva a fiába. Állandóan arról beszél, hogy az ő gyereke milyen szuper okos, ügyes, tökéletes ember. Ja, és azt tudom róla, hogy a srác húszas évek végén jár, és anyuka panaszkodott, hogy egy barátnője se marad meg egy évnél tovább mellette. Gondolkoztam, miért lehet, csak nem azért, mert egy sárkány anyós lehet a kollégám?

tegnap 20:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha megyek vérvételre, ha megyek valamilyen babamama tornára, ha megyek bevásárolni, ő mindig tájékoztatva van.
tegnap 21:24
 12/15 A kérdező kommentje:
#11, most gonosz leszek, de miért nem szólsz rájuk?
tegnap 22:02
 13/15 anonim ***** válasza:
75%
Akkor van gond, ha csak a fiacskájáért aggódik. Ha a fia barátnöjével is igy viselkedne, mintha az anyja lenne, az nem lenne gond.
tegnap 22:35
 14/15 anonim ***** válasza:

7

Biztos azért tudod ilyen jól ugye, mert egyedül álló anya vagy. Vagy csak inkább szereted megmondani másokról a tutit.

tegnap 23:33
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, hogy te egy mennyire rosszindulatú pletykás senkiházi sz..r vagy de komolyan.

A kérdés címét olvasva azt hittem, hogy itt aztán valami világi botrány lesz, erre képes voltál kiírni a kolléganődről azért egy kérdést, mert a gyerekéről vagyis lényegében a családjáról beszél? :D Neked nincs jobb dolgod? Ez alapján te vagy a dilis, már ne is haragudj... :)

ma 00:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!