Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az az anya, aki folyton csak...

Az az anya, aki folyton csak a felnőtt gyerekéről beszél szörnyű anyós lesz?

Figyelt kérdés

Van egy kolléganőm , 50 éves, folyton csak a fiáról beszél. Helyzetet súlyosbítja, hogy egy szem fiú, anyuka meg egyedülálló évek óta.

Elmondások alapján a srác nem tűnik anyuka kicsi fiának, fent él Pesten (mi vidék) és nem anyuka szoknyája alatt, de a nő bele van bolondulva a fiába. Állandóan arról beszél, hogy az ő gyereke milyen szuper okos, ügyes, tökéletes ember. Ja, és azt tudom róla, hogy a srác húszas évek végén jár, és anyuka panaszkodott, hogy egy barátnője se marad meg egy évnél tovább mellette. Gondolkoztam, miért lehet, csak nem azért, mert egy sárkány anyós lehet a kollégám?

jan. 10. 20:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%
Ha megyek vérvételre, ha megyek valamilyen babamama tornára, ha megyek bevásárolni, ő mindig tájékoztatva van.
jan. 10. 21:24
 12/22 A kérdező kommentje:
#11, most gonosz leszek, de miért nem szólsz rájuk?
jan. 10. 22:02
 13/22 anonim ***** válasza:
55%
Akkor van gond, ha csak a fiacskájáért aggódik. Ha a fia barátnöjével is igy viselkedne, mintha az anyja lenne, az nem lenne gond.
jan. 10. 22:35
 14/22 anonim ***** válasza:
56%

7

Biztos azért tudod ilyen jól ugye, mert egyedül álló anya vagy. Vagy csak inkább szereted megmondani másokról a tutit.

jan. 10. 23:33
 15/22 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező, hogy te egy mennyire rosszindulatú pletykás senkiházi sz..r vagy de komolyan.

A kérdés címét olvasva azt hittem, hogy itt aztán valami világi botrány lesz, erre képes voltál kiírni a kolléganődről azért egy kérdést, mert a gyerekéről vagyis lényegében a családjáról beszél? :D Neked nincs jobb dolgod? Ez alapján te vagy a dilis, már ne is haragudj... :)

jan. 11. 00:00
 16/22 anonim ***** válasza:
70%
Nem feltétlenül igaz, de a lényeget leírtad az első sorban. Ha nem történik meg az egészséges pszichés elszakadás a gyerektől, akkor nyilván nagyon nehéz elszakadni attól a "társtól", aki 2-3 évtizedig velük volt. A nők nehezebben rejtik el érzelmeiket, ezért a "betolakodó" idegennel szembeni kritika is könnyebben jön ki belőlük.
jan. 11. 02:00
 17/22 anonim ***** válasza:
69%
14: nagyon egyszerű, élettapasztalat, hogy olyan nincs, hogy valakinek ok nélkül ne legyen egy barátja sem. Oké, hogy valakinek nem 100 barátja van, de hogy egy sem, és senki kortársában nem tud megbízni, ott azért elég ritka, hogy mindenki hülye legyen, csak ő helikopter.... Mondjuk 10-ból 9,9 alkalommal... Meg ha valaki nagyon rátelepedik a gyerekére, bizony sanszos, hogy a gyereknek egyszer a faxa tele lesz és amint módja van, leszarja a szülőt...
jan. 11. 02:06
 18/22 anonim ***** válasza:
73%

Igen, lehetséges, de az is elképzelhető, hogy nem.

Szerintem azért viselkedik így, mert el van magányosodva, a barátnők elkoptak mellőle (ami gyakran megtörténik, miután valaki gyereket vállal, de szerintem ez nagy hiba). A távolság és a gyerekvállalás nem ok arra, hogy valaki mellőzze a barátait.

jan. 11. 07:20
 19/22 anonim ***** válasza:
41%
Barátnőm is rengeteget beszélt a fiáról, naponta hívták egymást. Ő volt a legjobb anyós, akit ismertem, semmibe nem szólt bele.
jan. 11. 07:58
 20/22 anonim ***** válasza:
19-es: ha a fiú nem szaporodott, akkor tök oké, nem szúr ki senkivel. Meg ha max a fiúnak is élettársi kapcsolatra van igénye, de egy házasságnál ez azért már teher az asszonynak. De ugyanilyen leválni nem akaró nő férjének lenni semmi kisebb teher...
jan. 12. 12:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!