Ha anyós azzal faggat titeket, hogy mikor lesz már unoka, paraszt ez a válasz?
Naszóval, ha már unalmas a téma válaszoljatok egy olyant, hogy:" Higyje el, dolgozunk már rajta, éjjel- nappal, de valahogy még a fia nem találta el a jó sarkát, hogy melyik a tuti út a gyerekhez"
Vagy azt, hogy :" A fia belead apait-anyait, szó szerint, de még sajna nem volt elég a mag"
Sose aláznám le a páromat így, mert szeretem és tisztelem. Plusz, nyilván az is tiszta hogy ha ő mondana hasonlót rólam fordított esetben rosszul esne nekem is. Nem azért mert nincs humorom, hanem mert paraszt dolog ilyet szólni.
Ezzel inkább bebizonxítod hogy bunkó vagy.
Ha már nagyon vicceskedni akarsz akkor valami olyasmit mondj amivel nem hat sertően a párodra. Minimum hogy nem alázzuk le akit szeretünk.
Kérdező: "Egy ennyiért meg ha elhagy valakit a párja, főleg ha ismeri a humorát, jobb is nélküle."
Hát ha próbálkoznák a feleségemmel(mert most itt az a lényeg, hogy akarnak gyereket) és nem jönne össze, és a feleségem azt mondaná anyámnak hogy: "A fia belead apait-anyait, szó szerint, de még sajna nem volt elég a mag"
Meg hogy: Higyje el, dolgozunk már rajta, éjjel- nappal, de valahogy még a fia nem találta el a jó sarkát, hogy melyik a tuti út a gyerekhez"
Megsértődnék mert ezzel megaláz... Ez sehogy sem vicces.
Mert magyarul egy nemzőképtelen senkinek állít be.
Lehet diszkréten is válaszolni az anyósnak ha annyira érdeklődik hogy: Próbálkozunk, tervbe van és ennyi... Nyugodjon meg lesz gyerek ha rajtunk múlik.
6, és ez a normális. Érdekes, mi is határozottan megmondtuk, hogy nem szeretnénk, és mindenki mgértette.
De a sok agyatlan hablatyol, hazudozik (sokszor saját magának is).
Majd ha felnőttként viselkednek, úgy is kezeli őket a család.
Szerintem egy ilyesfajta válasz durva lenne.
Elég annyival elintézni, hogy az unoka majd érkezik, amikor jönnie kell, semmit sem lehet késleltetni vagy siettetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!