Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mennyire gyakori, hogy anyós/a...

Mennyire gyakori, hogy anyós/após normális, de a meny/vő ki akarja túrni a vérszerinti családot?

Figyelt kérdés

1. Mert egy bántalmazó

2. Mert kicsinyes és nem kedveli a családot

3. Mert lenézi a családot

4. Mert komplexusa van és zavarja a kulonbseg

dec. 30. 13:57
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Amennyire a fordított esetben megszokott
dec. 30. 14:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Féléve még azt mondtam volna, hogy ilyen nincs.

Jelenleg a négyessel van dolgunk és az egyes befigyel. Ha az is kiderülne visszavágok.

Ha a négyes magában megmarad, akkor az idő, meg a szeretet megoldja. Végső esetben meg terápiára is lehet menni.

dec. 30. 14:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én csak olyat ismerek, ahol a házastársa kontrollálni szeretné az illetőt, ezért korlátozza a kapcsolattartást anyósékkal. Még azt is félreérti, amiről az ember azt hiszi, nem lehet. A félremagyarázott dolgon felháborodik, azt ismételgeti, míg végül a "gyerek" is meg van győződve arról, hogy a szülei azt mondták, még akkor is, ha a saját fülével hallotta, hogy nem. Teljes kapcsolatmegszakítás nincs, mert a pénzük az kell.
dec. 30. 14:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én azért azt látom a nőrokonoknál és barátnőknél, hogy elég gyakori. A saját családjukkal szoros a viszony, de a ferjük családjával nem aksrják, hogy ugyanez legyen.

Megjegyzem, nyilván ezesetben mindenki azt mondja, hogy az anyós/após nem normális, de zaz én barátnőim is olyan pitiáner semmiséget kritizálnak bennük, hogy nem is értem.

En jóban vagyok egyèbként anyósomékkal, normalisak, mi is azok vsgyunk, nem vagyok elfogult a szüleim felé, mert anyósomék masképp csinálnak/gondolnak dolgokat, ez természetes.

dec. 30. 17:54
 5/10 A kérdező kommentje:
Vagy csak a férfiak nem tartják a kapcsolatot a családjukkal, a nők meg igen. És a nőknek nincs kedvük fejbentartani anyós szülinapját is.
dec. 30. 18:19
 6/10 anonim ***** válasza:
82%

Hogy jön ide az anyós szülinapja? Ha a férfi nem is tartja a kapcsolatot, akkor kit tudna kitúrni a meny?

Amúgy nézd már meg az itteni kerdéseket az anyós kategóriában a valaszokkal együtt, ha egy pasi nőkhöz hasonlóan gyakran fel meri hívni az anyját vagy egy véleményen van vele valamiben vagy valamiben tartani akarja az anyjától atvett szokást és nem a felesége családjánam szokásait, akkor egyböl jönnek köpködni, hogy anyucipicifia, nem vált le, stb.

dec. 30. 18:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Elég gyakori, pláne mikor anyuci gyereket szül és azonnal mindent is jobban tud, a vén hülye anyós bele ne merjen szólni a pár évtizedes tapasztalatával, hetekkel történő előzetes egyeztetés nélkül a lábát sem teheti be a (férjjel közös) házba. Anyu anyukája természetesen jöhet bármikor és amit ő mond, az szent.

Vannak iszonyat gusztustalan némber anyósok, de nem ártana vetni egy pillantást a mai Miss Pcsa menyekre sem.

A férjek szerintem ritkábban akarják megfúrni a feleségük családját. Az már valóban gyakoribb probléma, hogy nem állnak ki a sajátjuk (mármint anyós, após stb) ellen, mikor szükséges lenne. De a feleségük előtt is sokan papucsok, mikor az akarja megszabni, mennyi kapcsolatot tarthat velük.

dec. 30. 19:46
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Erre nincs általános recept. Van, aki jobban kijön az anyósával, mint az anyjával. Az meg nem életkorhoz kötött, ki mennyire irányításmániás.
dec. 30. 20:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekünk volt egy olyan ismerősünk, akit kitúrt a volt felesége, annyira, hogy a válás után, s miután a neje újra férjhez ment az apját ő gondozta és a ház is a nőé lett. Igaz, alkoholista volt a fickó.
dec. 30. 23:36
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Én ismerek olyan nőt (rokonom) hogy 2 éve együtt van a pasival, összeköltöztek félév után, és mostanra eljutott a kapcsolat oda, hogy a pasi nem is látogat haza, unokatasvéreivel (akik szintén pasik, szóval egyfajta haverság is volt köztük), nagynénikkel/bácsikkal teljesen le lett építve a kapcsolat. Idén még egy boldog karácsonyt úzenet sem volt nekik. Pedig előtte gyakran össze járt a család(remgeteg kép van azveseményekről és kezdetben a srác nagyon szivesen jókedvvel beszélt a családról), viszont mióta rokonom a képben van elhaltak ezek q kapcsolatok.

Rokonom nem tartja nagyon a családjával q kapcsolatot, Max pár telefonhívás egy évben. A párjának is mondta, hogy minek kell olyan sokat menni a családhoz, meg már ők egymás családja, ő legyen az első stb

Azt is mondta, mivel a srác költözött hozzá, hogy oda nem mehet a srác családja, vagy ha igen csak előzetes bejelentéssel, ritkán, és ne számítsanak megvendégelésre.

Hozzáteszem hogy egy 37 éves nő és egy 31 éves férfiról van szó, szóval nem kis tinikről.

A lényeg hogy a pasi családja értrrlenkedve áll a dolog előtt.

A pasi teljesen megváltozott feléjük mióta együtt van rokonommal.

tegnapelőtt 08:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!