Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ha anyós azzal faggat titeket,...

Ha anyós azzal faggat titeket, hogy mikor lesz már unoka, paraszt ez a válasz?

Figyelt kérdés

Naszóval, ha már unalmas a téma válaszoljatok egy olyant, hogy:" Higyje el, dolgozunk már rajta, éjjel- nappal, de valahogy még a fia nem találta el a jó sarkát, hogy melyik a tuti út a gyerekhez"

Vagy azt, hogy :" A fia belead apait-anyait, szó szerint, de még sajna nem volt elég a mag"

jan. 15. 13:08
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon bunkóság.

Annyit kell mondani, hogy Julcsi, semmi közöd hozzá.

jan. 16. 10:05
 32/37 anonim ***** válasza:
93%

24-es, én is kijelentettem. Szerinted érdekelt bárkit a családból? :D

Hát nem, ugyanúgy nyomták a mikor lesz gyereked-dolgot, egészen addig, míg az egyik ilyennél felálltam és leléptem. Azóta sem járok a családom ezen tahóbbik részéhez.

Hiába mondod, hogy ha felnőttként viselkedsz, úgy is kezelnek, ez nettó bromság :D

jan. 16. 10:08
 33/37 Metionin ***** válasza:
93%
32. Én amikor kulturáltan de határozottan közöltem, hogy nem lesz semmiféle gyerek, álljon le, anyós csak kuncogott egyet és közölte, hogy nem baj, majd úgyis becsúszik. Utána meg mutogatta a mömaxban a gyerekágyakat és közölte, hogy vesz nekem egy kocsit ha leszülök a kedvéért :D Ennyit a kijelentésről :D aki hülye, annak hiába jelentünk ki bármit, nem fogja fel.
jan. 16. 10:17
 34/37 anonim ***** válasza:
89%
Én azt kérdeztem meg, hogy "fizeted?", erre csak nevetett. Persze nem hatott ennyi, a páromat kértem meg, hogy szóljon neki, azóta kevesebbszer mondja, de azért még mindig előjön. Ráadásul úgy kezdtey hogy alig voltunk együtt másfél éve, huszonévesek vagyunk, tehát van még időnk, és hát tényleg nincs rá pénzünk. Nyáron esküvő. Fogadok, hogy utána még jobban nyomatja majd, előre félek... Nekem ez rohadt zavaró, főleg, hogy félek, hogy nem lehet gyerekem (van néhány nem normális működés a testemben és a családomban van, aki 6 évig próbálkozott, van, akinek ötödik lombikkal jött csak össze).
jan. 16. 19:02
 35/37 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem ez rettentő primitív és sértő válasz. Persze ha garantált anyós-gyűlölet és válás a cél, akkor hajrá.
jan. 16. 23:37
 36/37 anonim ***** válasza:
80%
Nem parasztnak mondanám, inkább közönséges, proli, suttyú megnyilvánulásnak. De hát tudjuk, hogy csak a szokásos troll vagy, aki rendszeresen írja ki a kamukérdéseket, nehogy a gyerekmentesség megítélése egy fikarcnyit is javuljon legalább itt. Úgyhogy köszönjük, hogy ismét megtetted
jan. 19. 13:27
 37/37 anonim ***** válasza:
Ízléstelen.
febr. 3. 09:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!