Nem normális anyós ellen megoldás?
A 30 éves nem csak dönteni tud, hanem költözni is. Miért laktok a nyakán? Mutassátok meg, hogy megy ez nektek külön is...
ma 11:25
El kell költözni sürgősen! Anyóssal meg megszakítanod a kapcsolatot. A párod majd egyedül látogatja ha akarja. Beszédtémából szintén kizárni. Nem olyan bonyolult.
ma 11:25
Ha a párodé IS a ház, jelöljön ki egy külön részt nektek. Ő egyedül, ha nem a férjed.
De a legjobb lenne, ha külön költöznétek.
Így egyáltalán nem aktuális a gyerektervezés.
ma 11:40
4/38 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én is arra probálom rávenni, hogy költözzünk el. De nem egyszerű eset az anyja. A páromnak kell gondoskodni róla. Ha elmegyünk valahova már kitör a hiszti nála és folyamat írogatni neki még ha csak 2 órára is megyünk el a boltba.. Ha meg máshol alszunk akkor egyenesen öngyilkossággal fenyegetőzik folyamatosan, de mostmàr szinte mindennap elmondja a páromnak hogy ő megakar halni mert hogy ő engem választott és nem őt.😅 Mostánában folyamatosan sírok már nem bírom tényleg olyan mintha lelki terrorba tartanna. Félek, hogy előbb utóbb ráfog menni ez a kapcsolatunkra.. ígyis már egyre többet veszekszünk miatta és néha olyan mintha az anyja szavait hozzná fel ellenem..
"engem választott és nem őt"
Miért kéne választania?
Az anyját máshogy szereti ée tiszteli, mint téged. Ez teljesen normális.
Amikor fia született, gondolhatta, hogy ő majd egyszer nőt és esetleg családot is szeretne magának, nem csak anyukát. És ez általában 2 különböző személy.
ma 11:50
Ha a párod nem költözik, költözz te. Ne szenvedj. Ha utánad megy az jó, ha nem, úgy is jó, legalább tudni fogod, hogy mi van.
ma 11:52
Ha a párod hagyja magát zsarolni ezzel a hülye jajmeghalok dumával, meg is érdemli. De te is, ha ennek ellenére kitartasz mellette. Képes voltál beköltözni egy teljesen diszfunkcionális családba. Sose lesz jobb.
ma 11:56
8/38 A kérdező kommentje:
Kedves ötös kommentelő!
Igen én se értettem ezt a kijelentést😅 Ugyanígy én se akarok az anyja helyébe lépni.
De olyan mintha harmadik akarna lenni a kapcsolatba amit a párom neki szóvá is tett nem egyszer. És az is a baja, hogy velem van többet és nem vele, mint régen. Pedig mindennap beszélnek találkoznak csak már 1 hónapja folyamatosan nincs más téma csak hogy hagyjon el😅
"már 1 hónapja folyamatosan nincs más téma csak hogy hagyjon el" - Kik között megy ez a téma?
ma 12:03
10/38 A kérdező kommentje:
Mikor beköltöztem megbeszéltük vele, hogy nem lesz vita meg minden ilyen. Csak aztán történt valami amit anyós nem úgy szeretett volna és akkor már egyből kitör a hiszti nála. Konkrétan az,hogy egy nap lementünk egy egész napot az én családomhoz.. amit nem értek miért baj
További kérdések: