Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nem normális anyós ellen...

Nem normális anyós ellen megoldás?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt a párommal. Az anyja folymatosan ellenem van hazugságokat talál ki rólam,hogy szét szakítson minket a párommal. Tudni kell róla hogy eddig bárki volt a fiának a barátnője elüldözött mindenkit ezzel a fajta viselkedésével. Nála lakunk egy két generációs házba. De a veszekedés mindennapos. Mindenért beszól a fiának azt is meg akarja mondani neki hogy mikor feküdjön le aludni.. Szerintem 30éves eltudja dönteni magától is.Én már nemtudom, hogy meddig tudom ezt elvisileni főleg így hogy màr gyereket is tervezünk. Én elleve ide se akartam költözni..de a páromé is ez a ház és ő ragaszkodik hozzá. Ti mit tennétek a helyembe?
jan. 30. 11:22
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Ez a téma. A párom és anyósa között megy. Én nem nagyon beszélek vele 1 hónapja ez miatt.. Köszönök neki de még csak vissza se köszön. Ráadásul ha párom valamelyik más családtagja vagy haverja àtjön akkor is az anyja engem hozz fel témának hogy miért kéne elhagynia engem.
jan. 30. 12:06
 12/41 anonim ***** válasza:
97%
Költözz el onnan, ahol nem látnak szívesen. Aki akar, majd veled megy.
jan. 30. 12:10
 13/41 anonim ***** válasza:
96%

Ha a csavodnak eddig se esett le, hogy az anyja helyett a baratnoket kene valasztani, akkor valoszinuleg most se fog.

En ott nem maradnek az fix, hulye nem vagyok, bar oda se koltoztem volna. Ha a pasi jon velem, jon, ha nem, nem. De legyen egy kis onbecsulesed kerdezo konyorgom, ne csinald ezt magaddal.

jan. 30. 12:28
 14/41 anonim ***** válasza:
95%
Itt sajnos anyós a kisebb probléma. Nem először játsz el ezt a fiával, hogy elüldözi a barátnőit. Ebből a párod semmit nem értett meg? Ha továbbra is az anyja érdekeit nézi, egyedül marad. Hagyd ott, aztán vagy utánad megy, vagy nem.
jan. 30. 12:33
 15/41 anonim ***** válasza:
95%

Én is voltam ilyen kapcsolatban, ahol az anyós ellenem hangolta a fiát.

Pszichológus ismerős elmagyarázta nekem, hogy ez azért van, mert nem, mint fiára tekint, hanem, mint a párjára. Te meg nem, a jövendőbeli neje vagy, hanem a vetélytársa, aki le akarja nyúlni a pasiját.

Persze ehhez az is kell, hogy a fia is úgy kezelje az anyját, mintha a barátnője lenne...

jan. 30. 12:36
 16/41 A kérdező kommentje:
És szerintetek ha elköltözünk a párommal akkor anyósom esetleg rájönne, hogy mi a helyzet és nem kellene így viselkednie vagy esetleg rosszabodna a helyzet és a páromat zaklatná folyamatosan ezekkel az öngyilkos dolgokkal? Én attól tartok máshol is csak zaklatna őt is meg engem is. Nyilván attól még, hogy így viselkedik velem nem kívánom a halálát annak ellenére hogy ő többször is kívánta az enyémet.
jan. 30. 13:08
 17/41 anonim ***** válasza:
97%

Rossz az alapkérdésed, mint úgy általában az ilyen jellegű kérdéseknél a nők többségének.

Neked nem anyósra kellene megoldást találnod, mert hozzá nincs közöd, hanem a párodra, aki ugyanolyan hibás ebben az egészben, mint az anyja, ha képes eltűrni, hogy elüldözi mellőle a barátnőit és ül mèg mindig ugyanúgy mellette továbbra is a meleg sz*rban. Miért nem benne keresed a problémát, hogy neki miért felel meg ez?

Azt már nem is kommentálom, minek költöztél oda.

Figyelj, az anyósjelölt nem fog megváltozni. A párod sem. Az egyetlen megoldás, ha elhagyod és keresel egy normális embert, mert nincs más megoldás.

jan. 30. 13:18
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog magatol rajonni, a hatarokat nektek kell meghuzni.

Nem kell hagyni a zaklatast. Felhiv? Kinyomod. Megjelenik hivatlanul? Nem engeded be.

Bar oszinten meg a cimemet se mondanam el neki, ha ilyen, de nyilvan a pasid se valtozik meg azonnal, o biztos hogy ragaszkodni fog az anyjahoz valamennyire.

De valtoztatni nektek kell. Az a kerdes, hogy mennyit vagy meg hajlando ezert turni, mert biztos hogy nem lesz egyszeru.

jan. 30. 13:20
 19/41 anonim ***** válasza:
93%
Én tudom, hogy nagyon nehéz megtenni ezt a lépést de ne azon legyél, hogy a párod győzködd, hanem azon, hogy te elköltözz. Tudod a férfiak akkor fejlődnek a legnagyobbat, ha a párjukat elveszítik és, ha nem is pont ő lesz az biztos elképzelhetetlen de lesz olyan aki a helyén tudja kezelni a dolgokat. Nem tervezhetsz ilyen emberrel gyereket, mert akkor fejet hajtasz az egésznek és aláírod, hogy ezt egész életedben elviseled. Nem tehetsz magaddal ilyet. Ez hosszútávon nagyon maró hatású és fel fog emészteni. Húzd meg a határokat és, ha azt a párod nem tudja betartani és megfejlődni önmagat kettőtökért akkor nincs kérdés és menni kell. Remélem sikerül ös megoldódik a helyzeted. Sok erőt hozzá!
jan. 30. 13:29
 20/41 anonim ***** válasza:
94%
Nem fog rájönni semmire. Határhúzás, eltávolodás, ha vinnyog, a téma rövidrezárása, de ez a pasid feladata.
jan. 30. 13:58
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!