Nem normális anyós ellen megoldás?
Ha a csavodnak eddig se esett le, hogy az anyja helyett a baratnoket kene valasztani, akkor valoszinuleg most se fog.
En ott nem maradnek az fix, hulye nem vagyok, bar oda se koltoztem volna. Ha a pasi jon velem, jon, ha nem, nem. De legyen egy kis onbecsulesed kerdezo konyorgom, ne csinald ezt magaddal.
Én is voltam ilyen kapcsolatban, ahol az anyós ellenem hangolta a fiát.
Pszichológus ismerős elmagyarázta nekem, hogy ez azért van, mert nem, mint fiára tekint, hanem, mint a párjára. Te meg nem, a jövendőbeli neje vagy, hanem a vetélytársa, aki le akarja nyúlni a pasiját.
Persze ehhez az is kell, hogy a fia is úgy kezelje az anyját, mintha a barátnője lenne...
Rossz az alapkérdésed, mint úgy általában az ilyen jellegű kérdéseknél a nők többségének.
Neked nem anyósra kellene megoldást találnod, mert hozzá nincs közöd, hanem a párodra, aki ugyanolyan hibás ebben az egészben, mint az anyja, ha képes eltűrni, hogy elüldözi mellőle a barátnőit és ül mèg mindig ugyanúgy mellette továbbra is a meleg sz*rban. Miért nem benne keresed a problémát, hogy neki miért felel meg ez?
Azt már nem is kommentálom, minek költöztél oda.
Figyelj, az anyósjelölt nem fog megváltozni. A párod sem. Az egyetlen megoldás, ha elhagyod és keresel egy normális embert, mert nincs más megoldás.
Nem fog magatol rajonni, a hatarokat nektek kell meghuzni.
Nem kell hagyni a zaklatast. Felhiv? Kinyomod. Megjelenik hivatlanul? Nem engeded be.
Bar oszinten meg a cimemet se mondanam el neki, ha ilyen, de nyilvan a pasid se valtozik meg azonnal, o biztos hogy ragaszkodni fog az anyjahoz valamennyire.
De valtoztatni nektek kell. Az a kerdes, hogy mennyit vagy meg hajlando ezert turni, mert biztos hogy nem lesz egyszeru.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!