Nem normális anyós ellen megoldás?
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt a párommal. Az anyja folymatosan ellenem van hazugságokat talál ki rólam,hogy szét szakítson minket a párommal. Tudni kell róla hogy eddig bárki volt a fiának a barátnője elüldözött mindenkit ezzel a fajta viselkedésével. Nála lakunk egy két generációs házba. De a veszekedés mindennapos. Mindenért beszól a fiának azt is meg akarja mondani neki hogy mikor feküdjön le aludni.. Szerintem 30éves eltudja dönteni magától is.Én már nemtudom, hogy meddig tudom ezt elvisileni főleg így hogy màr gyereket is tervezünk. Én elleve ide se akartam költözni..de a páromé is ez a ház és ő ragaszkodik hozzá. Ti mit tennétek a helyembe?jan. 30. 11:22
41/41 anonim válasza:
A párod a férjed? Van anyósod? Vagy csak a "párod" édesanyja? Ő határozza meg az életedet, vagy a párod megy veled, ahová te mész?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!