Az én szüleimmel élünk. Idősek ezzel nincs gond. De ahogy megszületett a babánk azt hittem anyósom majd jobban teljesít mint nagymama. Lehet hogy nem mer igazán kibontakozni a masik nagyszülők miatt?Vagy kényelmesebb vasárnapi 2 óras nagyinak lenni?
"Sokkal fiatalabb mint az én szüleim. Másik városban is lakik."
Miért vársz el bármit is?
Miért kéne jobban teljesítenie?
A gyerek a ti gyereketek, ő pedig gondolom, még dolgozik. Annyit adjon és tegyen, amennyit akar és tud.
Csak az a fontos, hogy békében meglegyetek egymással.
Álltalába nem versenyre megy ez az egész...
Van aki többet, van aki kevesebbet.
Nekem rokonom anyósa megvolt halva az unokáért még helybe intézett is albérletet csak hogy közel legyen az unoka...
Most meg ő jár a legkevesebbet, most ezért, meg azért nem tud menni...
En se értem igazán, mit akarsz. Van ferjed, midrt nem szól az anyjának, hogy átmennetek 2-3 órara hétvégen?
Szerintem itt senki nem érti igazán, mit szeretnel.
bírom az ilyen pofátlan barmokat. Nem anyósnak szültél gyereket. Egy percet se köteles foglalkozni vele. Ő már felnevelt x gyereket. Ha arra számítottál hogy majd a tied is felneveli, miért nem egyeztettél vele cream pieozás előtt?
Ha már szerinted vele vállaltál gyereket, akkor neki se ártott volna tudnia róla.
A gyerekről neked, és a gyerek apjának kell gondoskodni. Nem másnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!