Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az én szüleimmel élünk....

Az én szüleimmel élünk. Idősek ezzel nincs gond. De ahogy megszületett a babánk azt hittem anyósom majd jobban teljesít mint nagymama. Lehet hogy nem mer igazán kibontakozni a masik nagyszülők miatt?Vagy kényelmesebb vasárnapi 2 óras nagyinak lenni?

Figyelt kérdés
Sokkal fiatalabb mint az én szüleim. Másik városban is lakik. Nem tudom lehet nekem nagyok az elvárásaim.
jan. 30. 09:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/71 anonim ***** válasza:
96%

"Sokkal fiatalabb mint az én szüleim. Másik városban is lakik."

Miért vársz el bármit is?

Miért kéne jobban teljesítenie?

A gyerek a ti gyereketek, ő pedig gondolom, még dolgozik. Annyit adjon és tegyen, amennyit akar és tud.

Csak az a fontos, hogy békében meglegyetek egymással.

jan. 30. 09:09
 2/71 A kérdező kommentje:
Nem dolgozik.(-10év)Nem sokmindent várnék.Csak mondjuk ne nekem keljen vendégül látnom.Nem esik nehezemre.De nem akarom megbántani mert annyira nem rossz anyós! Mondjuk jósem:-)
jan. 30. 09:14
 3/71 anonim ***** válasza:
92%
Még mielőtt megutálnátok egymást, mondd, hogy szeretnétek meglátogatni. Akkor nem nektek (nem csak neked, ha a fia az apa!) kell vendégül látnotok.
jan. 30. 09:18
 4/71 anonim ***** válasza:
94%

Álltalába nem versenyre megy ez az egész...

Van aki többet, van aki kevesebbet.

Nekem rokonom anyósa megvolt halva az unokáért még helybe intézett is albérletet csak hogy közel legyen az unoka...

Most meg ő jár a legkevesebbet, most ezért, meg azért nem tud menni...

jan. 30. 09:20
 5/71 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem nem érti, mit akarsz. Ahogy én sem. Olvasd el amit írtál és abból mit lehet kihámozni. Azt sem tudom, mire kellene válaszolni.
jan. 30. 09:27
 6/71 anonim ***** válasza:
67%
Ha szívesen meglátogatnátok, meg is kérhetnétek, hogy nála hagyhassátok a kicsit 1-2 órára, és kettesben a férjeddel sétálhatnátok, körülnézhetnétek a városában. Ez még kellemes, jó és érdekes is lehetne nektek, mint párnak.
jan. 30. 09:51
 7/71 anonim ***** válasza:
95%

En se értem igazán, mit akarsz. Van ferjed, midrt nem szól az anyjának, hogy átmennetek 2-3 órara hétvégen?

Szerintem itt senki nem érti igazán, mit szeretnel.

jan. 30. 10:20
 8/71 anonim ***** válasza:
58%

bírom az ilyen pofátlan barmokat. Nem anyósnak szültél gyereket. Egy percet se köteles foglalkozni vele. Ő már felnevelt x gyereket. Ha arra számítottál hogy majd a tied is felneveli, miért nem egyeztettél vele cream pieozás előtt?

Ha már szerinted vele vállaltál gyereket, akkor neki se ártott volna tudnia róla.

A gyerekről neked, és a gyerek apjának kell gondoskodni. Nem másnak.

jan. 30. 10:23
 9/71 A kérdező kommentje:
Itt nem a gondolkodásról vagy a felnevelesről szól a dolog. Sok nagymamát látok aki pl elviszi sétálni az unokát vagy ha már akkora játszótérre. Igazából ha ennyire nekem estek szerintetek mi egy anyós,Nagyi "dolga"((nem dolga) de értsd jól)!? Kérdem pl az utolsó hozzászólótól....
jan. 30. 10:34
 10/71 anonim ***** válasza:
89%
Nem kötelessége, így neked nem lehet elvárásod. Az unokákkal való foglalkozás ajándék, jófejség, aminek lehet örülni, viszonozni. De az ő élete, döntése, mivel tölti a saját idejét, és a gyerek meg a ti gyereketek.
jan. 30. 10:38
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!