Az én szüleimmel élünk. Idősek ezzel nincs gond. De ahogy megszületett a babánk azt hittem anyósom majd jobban teljesít mint nagymama. Lehet hogy nem mer igazán kibontakozni a masik nagyszülők miatt?Vagy kényelmesebb vasárnapi 2 óras nagyinak lenni?
#20 vagyok, reagálnék még valamire:
A kérdező nehezményezi, hogy vendégül kell látnia az anyósát.
Nos, ha az anyós jövetelének elsődleges célja az unokájával való találkozás és vele való együttlét, akkor értelemszerűen nem kell körülugrálni. Nem tudom, milyen messziről jön és mennyi időre. Értelemszerűen ha egész napja erre megy rá (utazással együtt), akkor pl. elvárható, hogy kapjon ebédet. Ha csak 1-2 órára átugrott autóval a közeli városból, akkor bőven elég, ha kávéval, üdítővel megkínálod. Ez viszont aligha lehet teher számodra.
Más az, amikor direkt vendégségbe érkezik, pl. megköszönt valakit a családból vagy karácsony, húsvét stb. ünnepekor. Akkor valóban vendégül kell látni, mint ahogyan az összes többi vendéget is ilyenkor.
Minden vasárnap átutazik megnézni a leírásod alapján csecsemő korú unokát, ez nem kevés.
Utazzatok át hozzá ti gyerekestöl minden héten, mi akadályoz meg?
Miért nem akarod vendégül látni? Meg mit takar a vendégül látás? ELjön a másik városból, és sajnálsz tőle egy pohár vizet, meg egy kávét, vagy mi? Egyébként hova menjen unokázni, ha egyszer nem is önálló háztartásban vagytok?
Nem vagy te egy kicsit nagyon pofátlan? Anyádék házában laksz, ő meg menjen oda, és még vigye is el máshova a gyereket, mikor nyilvánvalóan minden irányból segítséggel vagy körülvéve.A se.ggedet ki tudod egyedül törölni?
Sajat házban elünk nem a szülőké.
15kmre(somogy megye) lakik. És a férjem első házasságából született kisfiúnkat (5éves) is mi neveljük.10 hónapos a kicsi. Férjem 3 műszakban dolgozik. Azt érzem soknak hogy eljőn... de csak hogy jajdecukiakicsi. Azt elvárja hogy 3fogásos ebéd legyen. Nekem nem gond még egy főnek enni adni. Ezt félre értettétek. De ha pl mi mennénk hozzá mindig barátnőzik.
Azért szerintem nem sokat szeretnék. Csak hogy egy kicsit foglalkozzon az unokáival. Ha itthon van a férjem legalább egy fél órát tudjunk csak úgy lenni.
Azt hittem hogy ha 2 unokája lesz másabb lesz. Nem várok én tőle többet csak hogy egy kicsit legyen olyan nagyi mint sokunknak volt. És ezzel szeretném lezárni ezt a kérdést!
Még mindig ott tartunk, hogy neked vannak elvárásaid. Kitaláltál egy álomképet és nem tetszik, hogy ő nem teljesíti.
brühühü, snowflake generation
a kérdésed első mondata: 'Az én szüleimmel élünk.'
utolsó hozzászólásod első mondata: 'Sajat házban elünk nem a szülőké.'
legalább konzekvensen kamuznál te hisztigép
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!