Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az én szüleimmel élünk....

Az én szüleimmel élünk. Idősek ezzel nincs gond. De ahogy megszületett a babánk azt hittem anyósom majd jobban teljesít mint nagymama. Lehet hogy nem mer igazán kibontakozni a masik nagyszülők miatt?Vagy kényelmesebb vasárnapi 2 óras nagyinak lenni?

Figyelt kérdés
Sokkal fiatalabb mint az én szüleim. Másik városban is lakik. Nem tudom lehet nekem nagyok az elvárásaim.
jan. 30. 09:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
79%

34-es. En már nem megyek. Több mint 1 éve nem voltam. Ferjem vitte el a kicsiket.

Amugy ők azok akik eröltetik ezt a látszat nagyszülöseget. Folyton szekaljak ferjemet h menjünk. Persze rohadt könnyü. Mi utazzunk 2 orat 3 gyerekkel...pont erre van szükségünk házépites mellett...

Ök ezek a régi maradi szülök. Menjen a gyerek házhoz. Csak épp bp kicsit máskepp mükodik mint vidék. Itt nem 2 perc elintézni semmit. Örulunk ha hetvegen végre leülhetünk kicsit. De mint nagyszülők megbuktak. Pont ugyanennyit fogok velük foglalkozni ha rászorulnak majd

jan. 30. 22:08
 42/71 anonim ***** válasza:
94%

Mennyit segitesz az anyósodnak? Vagy csak lepasszolni akarjátok a gyereket?

Nem értem.

jan. 31. 04:33
 43/71 anonim ***** válasza:
82%
9 máskor meg b.nkó az anyós mert el merné vinni jatszotérre, és mit gondol magáról...komolyan nem irigylem az anyósokat sem.
jan. 31. 07:54
 44/71 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg eddig is viselkedett valahogy majd az unoka születés után is pont ugyanúgy viselkesik..itt te vagy a következetlen. Az emberek nem változnak csak úgy.
jan. 31. 07:57
 45/71 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, hogyha nekem állnál neki bunkózni, hogy miért nem viszem el sétálni, meg miért nem "teljesítek", mint nagymama azért megmondanám, mi merre hány méter.

Miért lenne BÁRKINEK kötelessége "unokázni" - mert itt azzal van a baj, hogy elvárod tőle. Ez piszok nagy bunkóság, ha tetszik, ha nem.

jan. 31. 08:50
 46/71 anonim ***** válasza:
19%

Az meg a másik, hogy elvárod, hogy menjen sűrűbben, de vendégül látni nem akarod. Ez mi a f.?

Átjön hozzátok, egy kávéval sem kínálod meg, jó lesz a csapvíz is, de vágjon jó képet hozzá?

Egyébként is minden vasárnap ott van, ennél többet miért kellene?

jan. 31. 08:56
 47/71 anonim ***** válasza:
59%

"Átjön hozzátok, egy kávéval sem kínálod meg, jó lesz a csapvíz is, de vágjon jó képet hozzá?"

A tévképzeteidet no mosd össze a kérdéssel, szedd be a gyógyszered. Ezt csakis egyedül te találtad ki. :)

jan. 31. 10:17
 48/71 anonim ***** válasza:
36%

Az én nagyanyám nem sokat foglalkozott velem. Emlékszem, fűvet kellett nyírnom, hogy adjon valami ajándékot... Bezzeg az unokatesómék, mindig tömött zsebbel mentek haza... A másik nagyanyám se volt sokkal jobb...

Szóval nem mindegyik nagyszűlő jóságos csupaszív nagyi...

jan. 31. 22:35
 49/71 anonim ***** válasza:
72%

47-es, a kérdező "nem akarom vendégül látni" az anyóst kijelentés az azt is jelentheti hgy nem kínálják meg semmivel.

Vagy akkor írja le normálisan, mit akar, pl nem akarom ebédeltetni, stb.

febr. 1. 09:01
 50/71 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem itt sokan félreértik ezt az egészet. Pl amikor császárral szültem és jöttek szülinapra anyósomék elelvárták hogy én szolgáljam ki őket. Én terítettem én hoztam az ételt az asztalhoz. Ök csak leültek kényelmesen a fenekükre. Felis vonultam az emeletre és ott hagytam őket...Vendegüllátások között is van különbség. Egy újszülötthoz van h óránként kell kelni. ne az anyukának kelljen mar a vendeget kiszolgálni ilyenkor. Menjen oda és vegye ki a szekrényből a poharat és a tányert. Minden normális felnőtt ezt meg tudja tenni. Régen a falun az ujszülötthoz 6 hétre beosztották rokonok ki föz az anyuka helyett. Ma már nincs igy. Mindenki elvárja h mindenben ugyanugy teljesítsen a szerencsétlen nő. Undorito egy világban élünk sajnos. Énközpontú mindenki
febr. 1. 11:06
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!