Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az én szüleimmel élünk....

Az én szüleimmel élünk. Idősek ezzel nincs gond. De ahogy megszületett a babánk azt hittem anyósom majd jobban teljesít mint nagymama. Lehet hogy nem mer igazán kibontakozni a masik nagyszülők miatt?Vagy kényelmesebb vasárnapi 2 óras nagyinak lenni?

Figyelt kérdés
Sokkal fiatalabb mint az én szüleim. Másik városban is lakik. Nem tudom lehet nekem nagyok az elvárásaim.
jan. 30. 09:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
27%

50es, te beszélsz énközpontúságról, mikor hiányolod hogy 6 hétig kiszolgáljanak? Más országban meg 6 hét után dolgozni is mennek a nők.

Abban egyetértek, hogy a vendég önthet magának inni, szedhet enni, hozhat rágcsát, de abban nem, hogy csak mert valaki szül elvárja a kiszolgálást.

febr. 1. 11:24
 52/71 anonim ***** válasza:
15%

Az unokákkal való foglalkozás ajándék, jófejség.

Azért messze nem így kéne lennie, ez valami mai kor divatja...

febr. 1. 12:37
 53/71 anonim ***** válasza:
32%
51-es eleg tudatlan vagy hogy mennyi ideig tart h begyógyuljon egy császarműtét. És erdekes modon régen falun tudtak segiteni? Gondolom az ilyen hozzáállassal mint te biztos nem lettel volna a rendes emberek között. Kivanom h te is ennyi segitseget kapj majd
febr. 1. 12:49
 54/71 anonim ***** válasza:
31%

Császárral szültem és nem vártam el, hogy kinyalják a seggem, mert szaporodtam.

febr. 1. 13:08
 55/71 anonim ***** válasza:
69%
De a szövegértés még sem megy. Sehol nem irtam ilyet h barki elvarja h kinyaljak a srgget barkinek is. Ép eszü határok között segíteni kell a kismamat. Tanulj meg olvasni ha már sajnos szültél
febr. 1. 13:13
 56/71 anonim ***** válasza:
20%
A szokásos régenmindenjobbvót.Ideje haladni a korral 55-ös.Már nem 1980-ban élünk.
febr. 1. 13:17
 57/71 anonim ***** válasza:
41%
56, a hasi műtét 2025ben is elég nagy műtét. A gátmetszés is rohadtul fáj még 6 hét után, ami sokkal kisebb, császárnál meg teljesen felnyítják a hasat.
febr. 1. 17:18
 58/71 anonim ***** válasza:
25%
52. Régen is az volt. Olvass el pár anyósviccet. Mindig az adott feleken múlik, mennyire jönnek ki egymással.
febr. 1. 17:30
 59/71 anonim ***** válasza:

58, bocs, viszonylag normális családban nőttem fel, ahol a nagyszülőknek alap volt, hogy vigyáztak az onokára és nem hobbiból tették. Akár az én mamám, az összes unokával, vagy konkrétan unokatesóm, akire szintén vigyázott és elég rendszeresen, de kiemelem, hogy nem a szülők helyett neveltek. Egyik mamáéknál ott voltam minden nyáron 1 egész hónapot. 10en évig...

Nálunk az a normális, hogy a frissen szült, pláne császárosnak segített a család. Vagy segít, mai napig. Az én kislányom 2 és fél lesz tavasszal, de ha nagyon beteg vagyok, anyu vigyáz rá. Havi 1 hétvégén nála alszik, hogy tudjak pihenni néha. Mondjuk én egyedül nevelem.

febr. 1. 18:52
 60/71 anonim ***** válasza:
81%
Igen, ez lenne a normális. De régen sem volt így minden családban. Rám az egyik nagyim (80-as) évek kijelentette, hogy nem vigyáz, mert ő már felnevelt két gyereket. A másiknál mi is ott lehettünk egész nyáron, de ez meg nem a szüleim elvárása volt, hanem az ő jófejsége.
febr. 1. 20:28
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!