Nem normális anyós ellen megoldás?
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt a párommal. Az anyja folymatosan ellenem van hazugságokat talál ki rólam,hogy szét szakítson minket a párommal. Tudni kell róla hogy eddig bárki volt a fiának a barátnője elüldözött mindenkit ezzel a fajta viselkedésével. Nála lakunk egy két generációs házba. De a veszekedés mindennapos. Mindenért beszól a fiának azt is meg akarja mondani neki hogy mikor feküdjön le aludni.. Szerintem 30éves eltudja dönteni magától is.Én már nemtudom, hogy meddig tudom ezt elvisileni főleg így hogy màr gyereket is tervezünk. Én elleve ide se akartam költözni..de a páromé is ez a ház és ő ragaszkodik hozzá. Ti mit tennétek a helyembe?tegnap 11:22
31/38 anonim válasza:
Gyerek nélkül könnyebb elhagyni egy ilyen pasit. :D
32/38 anonim válasza:
Bár ők panelban laktak, de a négyes kommented mintha egy az egyben az exemrol írtad volna.
33/38 anonim válasza:
El kell költözni hiába 2 generációs a ház, és elfértek, de ha ilyen birtokló a fiával az nem jó! Fel kell fognia hogy felnőtt a fia...
34/38 anonim válasza:
Nehogy gyereket szülj egy ilyen felnőtt gyereknek.
Menekülj el onnan amíg tudsz! A pasid sose fog kiállni érted, saját lábra állni se tud....sose fog elszakadni az anyjától. Azt akarod hogy egy ilyen nő dajkálja a gyereked?
Menekülj
35/38 anonim válasza:
El kell költözni jó messzire. A telefont elég csak alkalmanként felvenni. Nem, nem lesz öngyilkos. Aki tényleg az akar lenni, az nem fenyegetőzik, hanem megteszi. Neki ez az egyetlen fegyvere, amivel meg tud titeket fogni. Beszélj a pároddal, aztán költözz. Ha szeret, akkor veled megy. Ha nem, akkor nem kár érte.
36/38 anonim válasza:
szokásos anyós nyakán parazitáskodó "fiatal" pár hisztije
37/38 anonim válasza:
Gyereket terveztek...anyós nyakába. Gratulálok. Az ilyeneknek kell szaporodni.
38/38 anonim válasza:
Nehogy gyereket vállalj ebbe a környezetbe, mindannyian rámentek. Költözzetek el, vagy hagyd ott ezt az egész problémás családot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!