Jogosan várja el anyósom, hogy visszaköltözhessen a "házába" most, hogy meggondolta, pontosabban elszámolta magát?
Anyósom 3 éve önként otthonba költözött, de már a beugróra se lett volna pénze. A szüleim segítségével megvettem a házat piaci áron. Ő beköltözött az álom otthonba.
Most kitalálta, hogy ő visszaköltözne, mert nem elég a pénze a havi térítési díjra. Mióta megmondtam, hogy szó sem lehet róla, azóta már az egész család engem szekál, hogy miért vagyok ilyen 💩 alak, hogy szegény idős nénit kitúrom a saját házából.
Eljutottam odáig, hogy megmondtam, hogy inkább eladom a francba, mert nem ér ennyit az egész, de ez csak mégjobban felszitotta a tüzet, mert most már ki is semmizem szegény idős nénit.
Tehát anyósod kitalálta, hogy idősek otthonába költözik.
Végül honnan lett pénze beugróra?
A férjed mit szólt ahhoz, hogy te vetted meg az anyja házát? Hol a mama pénze?
1, Értelmező olvasás nem megy?
A kérdező vette meg a házat, abból volt pénz a beugróra és az otthon havi költségeire. Gondolom, mama nem spórolt, mostanra elfogyott a pénz.
2
A havi költségekről nem volt szó, és ennyiből nem tudni, mi mire volt elég.
Hát jó nagy marhaság volt megvenned a házat. Már akkor borítékolható volt a konfliktus. Nem is értem miért nem adta el simán egy idegennek akkor. Ugyan annyi pénzt kapott volna. Így örökre te leszel az utolsó szar szemét a család számára, aki elvette a mama házát. Soha nem szabad a családot/barátságot üzlettel keverni.
Férjed amúgy hol van ebben a történetben?
Igen, anyósom akart beköltözni, mert a párja vagy barátja is beköltözött és őt is hívogatta, hogy milyen jó lesz.
A ház árából fizette a beugrót, meg abból is egészítgeti ki havidíjat. Arról gőzöm sincs, hogy mi lett a pénzzel. Nem vagyunk olyan viszonyban, hogy ilyen szinten beavasson az életébe minket. Rajtam kívül más nem vette meg, mert túl sok volt az extra igény, pl eladás után még 1 évig benne élhetett, kutyákat, macskákat megtartottuk...
A páromnak nem volt rá pénze, nekem is csak örökség miatt volt lehetőségem megvenni, meg mert a szüleim besegitettek, így nem kellett hitelt felvennem. A pénzt már visszafizettem. A párom örült, mert szereti a házat, még a nagyszüleié volt és sok kellemes emlék köti hozzá. Most nagyon dühös az anyjára, engem meg csitítgat, hogy ne érdekeljen ki mit mond.
Anyósom nem túl szoros kapcsolatot ápolt a párommal, apósom nevelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!