Jogosan várja el anyósom, hogy visszaköltözhessen a "házába" most, hogy meggondolta, pontosabban elszámolta magát?
Anyósom 3 éve önként otthonba költözött, de már a beugróra se lett volna pénze. A szüleim segítségével megvettem a házat piaci áron. Ő beköltözött az álom otthonba.
Most kitalálta, hogy ő visszaköltözne, mert nem elég a pénze a havi térítési díjra. Mióta megmondtam, hogy szó sem lehet róla, azóta már az egész család engem szekál, hogy miért vagyok ilyen 💩 alak, hogy szegény idős nénit kitúrom a saját házából.
Eljutottam odáig, hogy megmondtam, hogy inkább eladom a francba, mert nem ér ennyit az egész, de ez csak mégjobban felszitotta a tüzet, mert most már ki is semmizem szegény idős nénit.
21
Úgy tűnik, mint ha te sem fogtad volna fel igazán, amit leírt.
Szerinted me történt azzal az X millió forinttal, amit az anyukája kapott tőle?
“ Es megis mibol tartotta fenn magat a hazban? Azert nem olcsó mulatsag az sem. Nem tudnam elképzelni, hogy egy otthon dragabb.. de nem kellett szerencsére még utananeznem..”
Anyu 280k-t fizetett a nagyi havi ellátására 2020-ban, és hagy ne soroljam, mi mindent kellett még bevinnie napi szinten… és ez egy elfekvő volt gyakorlatilag, messze nem luxus.
"akkor anyu kap 10 millát, és az fog eloszlani"
Miből gondolod, hogy tartogatni fogja ki tudja mennyi ideig?
léteznek hajmeresztö történek a valosågban is .
nekem 2 törtétem is lenne a saját életemböl.
kérdezö te håzad te és szüleid vettétek meg azt håzat ezt a párod családjával közėrthetöen ,okiratokal bizonyitsátok be mindenkinek.
Te is tudod, hogy semmi joga oda visszamenni, vagy bármit követelni, ráadásul azt se mondhatja, hogy nem volt ideje átgondolnoi rendesen, ha még egy évig bent lakott, stb. Eladta neked úgy, hogy az összes követelése ki lett elégítve. Ha ki akar jönni az otthonból, az ő dolga, teremtse meg a rávalót, és mehet, amerre akar, mert te nem akarsz vele együtt élni. Sőt, ha a gyerekével szakítasz, akkor ő is mehet, amerre lát, mert nincs tulajdonjoga a lakásban.
A rokonsággal meg miért foglalkozol? Közük? Hozzásegítetted az anyóst ahhoz, amit akart, nem tartozol neki semmivel, egy vadidegen számodra. Vásárolja vissza a házát, ha ennyire akarja. Jah, hogy nincs miből... Mit gondolt?!
Ugyanannyiért megveheti..jó tanács. Azóta már gondolom mentek fel az ingatlan árak. Lehet másnak 5-10 millióval többért eladhatja.
Na meg gondolom újítgatta is, növelte az értékét.
Ha nekem tetszik a ház akkor leszarnám. Ha nem ragaszkodok hozzá és folyamatos stressz forrás ez az egész helyzet akkor meghirdetném. Mondanám anyós pereputtyának hogy tessék, ez az ára, vegyetek fel hitelt vagy anit akartok, ennyiért eladó.
Én se ingyen vettem annak idején anyóstól
A pénzt meg gondolom elosztogatta a rokonainak. Ez szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!