Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósommal összevesztünk a...

Anyósommal összevesztünk a szocpolon kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Anyósomék annó vettek fel szocpolt de most azt mondja, hogy nekem kell vissza fizetni, ha már odaköltöztem a fiához kinek van igaza?

aug. 24. 07:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/96 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, az a baj a kérdéssel és a kommentjeiddel, hogy ha tényleg csak ennyi agysejted lenne, ahogy előadod itt magad, akkor kotkodácsolva szaladgálnál körbe-körbe a baromfiudvarban.
aug. 25. 13:48
 92/96 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, végtelenül ostoba vagy, egy gyereknek sem kellene ilyen helyre születni. :( borzalmas,hogy egy 4 éves kisgyerekért te vagy a felelős. Tudom, úgyse hallgatsz a jó szóra, de könyörgöm, több gyereketek ne legyen, mert nem fogtok jobban élni soha.
aug. 26. 07:03
 93/96 anonim ***** válasza:
100%

Azt esetleg lehetne mondani anyósodnak, hogyvrendben, játszatok nyílt lapokkal. Beszéljünk a fizetni valókról, de a bevételekről is.

Üljetek le, írjatok mindent össze. Mutassa meg a bankszámla kivonatát, vagy egyéb igazolását, hogy mennyit kap:

BEVÉTELEK:

1. Rokkantsági

2. Özvegyi nyugdíjat nem kap?

3. Családi pótlékot 100%, hogy kap

4. Önkormányzattal kellene beszélni, nem jogosult-e ilyen jövedelem mellett támogatásra.

KIADÁSOK:

Mutassa meg itt is a csekkeket, hitel szerződést, vagy ki tudja mit. Ne csak a levegőbe beszéljen, hogy szocpol, szocho, szochol... IGAZOLÁS, hivatalos írás, felszólítás, hogy mit kell fizetni havonta, illetve összesen!

Láss tisztán!

1.Rezsi

2.Kaja

3.Féltesó eltartása (suli, zsebpénz, ruha, x összeg/hó)

4.Hitelek

5.Egyéb

Írj költségvetést majd mutasd meg anyósodnak, ha a bevételekből mindent levonsz, mennyi marad nektek és abból mikor tudtok külön költözni.

Gondold át azt is, hogy mennyi pénzed lesz 1év, 5év, 10év múlva,

Ha minden így marad.

Tanulnál esetleg olyan szakmát, amivel jobban kereshetnél. Úgy tudom 2 szama megszerzése mindenkinek ingyenes.

Járj utána az anyaotthon lehetőségének is.

Tudsz magadnak, magatoknak szebb jövőt építeni.

Tegyél érte!

Járj utána

szept. 10. 18:39
 94/96 anonim ***** válasza:
0%
Végigolvastam, és sok hasonlóságot találtam azzal, aki a fürdőkád aljáról nem tudta leszedni a pillanatragasztót. Szerintem ugyanaz írta ki a kérdést. Ugyanúgy játssza a hülyét, és mindenki igyekszik "szegénynek" segíteni. Ő pedig remekül szórakozik közben...
szept. 10. 19:27
 95/96 anonim ***** válasza:
szept. 10. 19:51
 96/96 anonim ***** válasza:
mond ti hazasok vagtok egyaltalan? a parod az elmondasod alapjan 18 evvel idosebb mint te, es ha nem erdekli semmi akkor miert vagytok egyutt? a gyereketek hany eves?
okt. 24. 14:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!