Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósommal összevesztünk a...

Anyósommal összevesztünk a szocpolon kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Anyósomék annó vettek fel szocpolt de most azt mondja, hogy nekem kell vissza fizetni, ha már odaköltöztem a fiához kinek van igaza?

aug. 24. 07:11
 21/96 anonim ***** válasza:
52%

De ember, ha ott laksz azért mert albérletre nem telne, akkor milyen jogon vagy kiakadva? Ezek szerint még így is jobban jársz anyagilag mint albérlettel.

Nem muszáj fizetni a szocpolt, majd elviszik a házat és mehetsz az utcára. Választhatsz.

Ingyenélőnek állítod be anyosodat miközben te is az vagy. Vagyis szeretnél lenni ha nem lenne a szocpol.

aug. 24. 08:47
 22/96 anonim ***** válasza:
93%
Szóljon már aki érti!
aug. 24. 08:47
 23/96 A kérdező kommentje:
21-es párommal dolgozunk mi fizetünk mindent nem vagyunk ingyenélők de a szocpolt nem akarom
aug. 24. 08:53
 24/96 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező, a szocpol egy állami támogatás, azon nincs mit visszafizetni, de szerintem Te valamilyen hitelről beszélsz. Amíg nem fogalmazol világosan, érthetően, senki nem tud segíteni.
aug. 24. 08:57
 25/96 anonim ***** válasza:
49%
Eleve nem kell más nyakára költözni... itt indul.
aug. 24. 09:00
 26/96 anonim ***** válasza:
94%
Szocpolt vagy 30 éve adtak, hogy lett ez most aktuális?
aug. 24. 09:02
 27/96 A kérdező kommentje:
párom 40 éves anno miatta vették fel a szocpolt anyósék após azóta meghalt régen anyós rokkannyugdíjas 25ezer ft itt vagyunk a gyerekekkel dolgozunk nem tudunk már mit csinálni szocpolt nem aakarom fizetni!!
aug. 24. 09:08
 28/96 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, fuss már neki újra a kérdésnek, mert ez, amit itt össze-vissza írkálsz, teljes zagyvaság.
aug. 24. 09:10
 29/96 A kérdező kommentje:

Anyós azt akarja hogy mi fizessük a szocpolt mert párom miatt lett annó felvéve

Ő egyedül nem tudja fizetni 25ezer rokkannyugdíjas mi dolgozunk de itt a 3 gyerek, mi fizetünk mindent párom fél testvérének is a szocpolt már nem akarom ezen anyóssal össze vesztünk.

aug. 24. 09:14
 30/96 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, szerintem neked fogalmad sincs, mi az a szocpol.
aug. 24. 09:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!