Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósommal összevesztünk a...

Anyósommal összevesztünk a szocpolon kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Anyósomék annó vettek fel szocpolt de most azt mondja, hogy nekem kell vissza fizetni, ha már odaköltöztem a fiához kinek van igaza?

aug. 24. 07:11
 81/96 anonim ***** válasza:

"családi őszintén nem tudom van e akkor biztos ha azt mondod de mi nem tudjuk"

Tisztában vagy azzal mi az a családi pótlék? Te kapod a gyerekedre?

aug. 25. 10:54
 82/96 A kérdező kommentje:
81-es nekünk van anyósnak őszintén nem tudom
aug. 25. 10:56
 83/96 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ha a férjed testvére még iskolás, akkor van rá családi pótlék. Ha anyósod tudja, ki a gyerek apja, akkor nem hiszem el hogy nem kérte rá a gyerektartást, pláne ha ennyire nagy sz.rban van anyagilag. Anyósod nem tudna elmenni dolgozni?

Nem a ti dolgotok eltartani őket, ebből így sose fogtok kiszabadulni.

A szocpol/szochó dologra meg inkább nem írnék semmit, mert eddig is hiába kérdeztük, nem ment előrébb a dolog... szerintem hitel lesz az, amit fizetnie kell - bár nem értem, ha nincs jövedelme, akkor hogyan sikerült felvennie neki.

aug. 25. 11:00
 84/96 anonim ***** válasza:
96%

"nekünk van anyósnak őszintén nem tudom"

Ne legyél már ennyire ostoba. A családi pótlék minden gyereknek jár, te jó isten..

aug. 25. 11:08
 85/96 anonim ***** válasza:
100%

Regen a szocpol melle lehetett hitelt is felvenni ...

Nem lehet h ez a hitel amit kovetel az anyos csak osszemossa a kettot mert egyutt kellett intezni?

A regi szocpol mar tobb mint 10 eve nincs...

aug. 25. 11:08
 86/96 anonim ***** válasza:
48%

Akkor költözz el, fizesd a minimalberbol a rezsit, kaját, bérleti díjat és tartsd el a gyereked is. Ja hogy az nem fér bele? Szeretnéd ha a kecske is jól lakna, meg a káposzta is megmaradna. Hát ezt az előtt kellett volna kitalalni hogy a semmire szülsz.

Vagy költözzetek el a férjeddel, aztán majd anyós beperel szülő tartasert.

aug. 25. 11:10
 87/96 anonim ***** válasza:
100%

84

jarni jar, de igenyelni kell. Ha nem igenyled meg akkor nem kapsz.

aug. 25. 11:11
 88/96 anonim ***** válasza:
92%
Egy 17 éves gyerek már el tudna menni diákmunkázni és akkor nem neked kéne ruhát venni neki. Egyébként miért nem tudott volna iskolába menni? Eddig nem voltak ruhái? Ha mama csak 60 éves, akkor kereshet nyugodtan valami munkát vagy esetleg teljesen munkaképtelen? Arra miért nem válaszolsz, hogy a párod gyerekének hol van az anyja?
aug. 25. 11:29
 89/96 A kérdező kommentje:

88-as különben ilyen szakat rongyokban járt levetett talált mindenféle ruhák rongyosak ezért mi fel ruháztuk!!

anyósom rokkant nyugdíjas régen 25 ezer ft nem nagy összeg de nincs semmi baja amúgy ami láttszik de dolgozni nem menne csak velem ordít hogy a Szocpolt vgay szochót fizessem!! hol így mondja hol úgy vagy szochol nak is

párom gyerekének nincs anya elhagyta régen lelépett kitudja hova nem is érdekel

aug. 25. 12:56
 90/96 anonim ***** válasza:
91%

"hogy FIZESSEM A SZOCHÓT"

Nagyon béna kamuba ment át a sztori. Kár, az eleje nem is volt rossz.

A szocho = szociális hozzájárulási adó, és a munkavállalók béréből vonják, a NAV-nak kell befizetni minden hónapban.

Ja, a szocpolhoz nincs semmi köze.

aug. 25. 13:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!