Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Milyen nagymama az ilyen?

Milyen nagymama az ilyen?

Figyelt kérdés
Barátom anyukája eléggé megkülönbözteti a két unokáját. Az egyik tizenéves, értelmes, sportoló gyerek. A másik kicsi, 2-3 éves, őt "nyalja". A nagyobbikkal semmilyen kapcsolata nincs, nem is érdekli a nagymamát. Az anyja sem érdekli, aki a saját lánya. Én ezt nem tudom megérteni, sem felfogni. Semmit sem ártottak neki, 2-3 éve nem látta a lányát és a családját és abszolút nem bánja a vénasszony. Hogy lehet valaki ilyen?
ma 15:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudod, milyen okból nem tartják a kapcsolatot, akkor ne ítélkezz.
ma 16:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Így van, nem tudni mi van emögött.
ma 16:05
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Vénasszony?:) Korombeli lehet:)
ma 16:14
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
A lánya miért nem keresi?
ma 16:19
 5/10 anonim ***** válasza:
23%
Szívtelen boszorkány, sajnos vannak ilyenek. Saját lányát és a gyerekét sem látogatja? Ők se látogassák nem érdemel mást.
ma 16:24
 6/10 A kérdező kommentje:
Keresi a lánya, mindig lerázza őket. Nincsenek rosszban, szimplán nem érdekli a lánya és a családja.
ma 16:53
 7/10 anonim ***** válasza:
9%
Nagyon jó nagymama. Vénasszony vagy te.
ma 18:05
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudhatod, hogy hogy lehet ilyen, de lehet. Nem dolgod mást megítélni. Te se szeretnéd, ha más azon csámcsogna, hogy mért nem szereted ezt vagy azt a rokonodat.
ma 18:31
 9/10 A kérdező kommentje:
Szerintem gusztustalan a kettős mérce. Az ilyen nagyszülők csodálkoznak hogy az unoka nem kíváncsi rá. Én sem lennék.
ma 19:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Ennek biztos van valami oka. De nem itélkezz mert nem tudod,és igazából nem is a te dolgod.
ma 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!