Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nem furcsa, hogy mindig csak...

Nem furcsa, hogy mindig csak a férj ági anyósok nem értenek az unokákhoz?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem, hogy sem nő nem vagyok, se gyerekem, se párom nincs jelenleg. A kérdés a gyakorin olvasott többi kérdés alapján jött.

Most csak szigorúan az unoka részre térve. Elég érdekes, hogy mindig a apai nagymama mondja a hülyeségeket, az apai nagymamára nem akarja az anyuka bízni sosem a kicsit, anyai nagymama odamehet napokra/hetekre lakni stb, az anyai nagymama meg a szent.

Nekem ez elég gyanús. főleg hogy nem egy ismerősnek hölgyeknek is eléggé nem százas anyja van, szóval valszeg ugyanolyan arányban vannak, a feleségek oldalán is rossz nagymamák, mégis a kérdések nagyrészében mindig az apai nagymama a sátán.

Nekem ez hasonló dolognak jön le, mint mikor féltékeny a feleség próbálja távol tartani a férjét a csinos kolléga nőtől. Ebben az esetben pedig próbálja az apai nagymamát minnél távolabb tartani a férjtől és az unokától. Nekem nincs tapasztalatom ilyen téren, de nem igazán tudom elhinni, hogy csak az apai nagymamákkal van mindig a gond.

szept. 5. 19:27
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
57%

Nőgyülölő vagy, és látod bele a dolgokba,amit látni akarsz.

De majd a sokk elmeroggyant oldalakon keresztül fog győzködködni.

szept. 5. 19:35
 2/38 A kérdező kommentje:

De tudtam, hogy valaki előfogja rántani a nőgyűlölő kártyát. xdd

5-ös lottón tudnék így tippelni.

szept. 5. 19:37
 3/38 anonim ***** válasza:
89%

Jajj mert minden ennyire fekete-feher es az ellenkezojere nincs pelda, igaz?

Nyilvan ha itt az oldalon az anyos, apos kategoriat olvasod,meglepo, de veluk kapcsolatos problemakat fogsz latni 🙈

szept. 5. 19:42
 4/38 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem ez minden családban változó. A körülményektől is függ, hogy az adott szülőpáros tagjainak milyen gyerekkora volt. Nyilván ha negatív tapasztalata van, akkor természetes, hogy nem engedi a saját gyermekét a közelébe.

Én egyébként pont ellenkezőleg voltam. Az apai nagyszüleimmel nagyon jó volt a kapcsolatom, anyai ági nagyszüleim pedig tudomást sem vették rólam, így nem is igazán emlékszem rájuk.

szept. 5. 19:44
 5/38 Metionin ***** válasza:
100%
Ezt nem lehet így ráhúzni, mi van ha adott egy nő és nem ért a gyerekekhez de van fia és lánya is és ezáltal ő egyben férj és feleség ági anyós is? A lány agyerekéhez hirtelen érteni fog, a fiáéhoz meg nem? Embere válogatja, nem az hogy kinek az anyja.
szept. 5. 19:55
 6/38 anonim ***** válasza:
21%

Az igazság az hogy a nők utálják, hogy a férjüknek anyjuk van és a fiaiknak pedig feleségük.

Mivel a gyereket a nő szüli így az anyai ági nagyszülő "közvetlenebb", ezzel nincsen baj, de ha egy felnőtt nő nagyon anyás, akkor ez okoz gondokat. És ilyenkor nemcsak az apai ági nagyi sínyli meg, hanem a férj is, sőt jobban. Persze az apai ági anyósokból is vannak Baba Yaga típusú lények😅

szept. 5. 19:56
 7/38 anonim ***** válasza:
20%

elegge nagy baromsagot irsz. Nekem az anyukam 3 orara el tölünk, elegge messze. A parom anyja egy hazzal odebb. Az öregasszony sosem birt igazan, de probal a maga modjan ... es en hagynam örülnek neki ha tudna vigyazni a lanyunkra, mert szivesen mennenk el neha moziba, barhova kettesben. Az öregasszony nem bir a gyerekkel többet mint 1,5 orat.

3 eves most a lanyom, szereti a nagyijat, jatszanak de amint etets, alvasrol van szo teljesen morbid dolgokkal jön amit a lanyom nem akar nem szeret (mar nem etel hanem neveles szempontjabol) es akkor all a bal, az öregasszony meg hisztizik nem bir a gyerekkel jöjjek.

Az en anyukamnal mar 3 napig is egyedül volt most a nyaron a lanyom..erdekes hogy nalam a csaladban mindenki bir vele.

Azonkivül, latom a fius anyukakon plane ha idösebbek a fiuk..furcsak lesznek :-D nemtudom ez amolyan hormonalis dolog e... tenlyeg nem ertem. A normalisabb nöknek mind lanyuk van mindig ;-D

szept. 5. 20:24
 8/38 anonim ***** válasza:
93%

Multkor valamelyik kerdesnel belemalltak a valaszom miatt, tomoritve ide is leirom. Mindket anyai nagyszulovel gaz a kapcsolat.

Anyam allandoan ideallit hivas nelkul, mindenbe belemkot amit csinalok a kisbabaval, kritizalja az otthonunkat, boges a vege minden latogatasnak. Ha tul sok idot toltunk egyutt, mint mostanaban, ez a vege. Nem veletlenul koltoztem alberletbe 22 evesen, es fizettem a 120ezres jovedelmembol az 50ezer + rezsi lakast..tavolrol jo a kapcsolat, de ilyenkor kesz katasztrofa.

Anyosommal is vannak problemak, 4 ev alatt amiota a fiaval vagyok, volt neki legalabb 10 munkahelye, dolgozni nem nagyon szeret, inni meg dohanyozni annal inkabb, persze akinek nincs penze, az szerintem azt a keveset ne erre koltse. Szamtalanszor adtunk neki anyagi es targyi segitseget, haztartasi gepeket, fizettuk be a reg lejart szamlait, de nekunk is van hitelunk, nem megy. Azota sogornom szemeben en vagyok a szar, de ez masik tema.

Szoval en abszolut nem vagyok elfogult, a ferjemmel egyforman elegunk van a sajat es egymas anyjabol..nalunk sajnos ez a helyzet.

szept. 5. 20:30
 9/38 anonim ***** válasza:
88%
Ilyen hulyeseget sem hallottam még
szept. 5. 20:36
 10/38 anonim ***** válasza:
95%

Ugyanúgy értenek az unokahoz a fiús anyukák is. Honnan jön ez a baromság?

Másról van szó. A kisgyerek nagyrészt az anyja mellett van. Ő van vele otthon, ő gondozza leginkább. És eléggé érthető, hogy sokkal bizalmasabb viszonyban van valaki a saját anyjával, mint a ferjéével és vele beszéli meg inkább a dolgokat.

szept. 5. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!