Nem furcsa, hogy mindig csak a férj ági anyósok nem értenek az unokákhoz?
Előre leszögezem, hogy sem nő nem vagyok, se gyerekem, se párom nincs jelenleg. A kérdés a gyakorin olvasott többi kérdés alapján jött.
Most csak szigorúan az unoka részre térve. Elég érdekes, hogy mindig a apai nagymama mondja a hülyeségeket, az apai nagymamára nem akarja az anyuka bízni sosem a kicsit, anyai nagymama odamehet napokra/hetekre lakni stb, az anyai nagymama meg a szent.
Nekem ez elég gyanús. főleg hogy nem egy ismerősnek hölgyeknek is eléggé nem százas anyja van, szóval valszeg ugyanolyan arányban vannak, a feleségek oldalán is rossz nagymamák, mégis a kérdések nagyrészében mindig az apai nagymama a sátán.
Nekem ez hasonló dolognak jön le, mint mikor féltékeny a feleség próbálja távol tartani a férjét a csinos kolléga nőtől. Ebben az esetben pedig próbálja az apai nagymamát minnél távolabb tartani a férjtől és az unokától. Nekem nincs tapasztalatom ilyen téren, de nem igazán tudom elhinni, hogy csak az apai nagymamákkal van mindig a gond.
Tök mindegy nekem mi furcsa vagy mi nem. Te unatkozol, és vitatémára vágytál. És tökéletesen ràéreztél arra, hogy ez egy olyan téma, amibe szeret mindenki beleuagtni, mert olyan jól tudja az egy tökéletes jàrható utat, mint ahogy tudja azt a fociban vagy a politikában is.
😁😁😁😁😁😁😁😁😁🤭
Azért az úgy megvan, hogy ezt a topikot úgy 80-90%ban nők használják? Nyilván sok férfi is tudna panaszkodni az anyósára, csak a nőknek van nagyobb szüksége ilyesfajta csevegésre, megerősítésre, tapasztalatokra.
Tesómnálnpl a nő anyja a hülye. A gyereket már kellett pszichológushoz vinni a drága nagyi miatt. De más téren is vele van a gond, nem anyánkkal, és ezt a sógornőm mondja és érezteti mindig.
Nálunk meg mind a 2 nagyi normális.
37.
Ráadásul a férfiak többsége egyszerű mint a faék.
Tele legyen a béle, üres zacskója.
Jóvanazúgy, csak feszkó ne legyen.
A gyerekekre meg szarik.
Sógornőm anyukámra sokszor rábízza a kicsit, a saját anyjára nem.
Az apai mamámra én egy döglött egeret nem bíztam volna, nemhogy gyereket, de apám nővére rendszeresen nála hagyta a lányát, igaz, az apai nagyszülőknél is elég sokat volt (otthon alig).
Az anyai nagyszüleimre lehetett bízni gyereket, de a nagynéném már se rájuk, se az apai nagyszülőkre nem bízta az unokatesómat.
Szerintem embere válogatja, nem az, hogy kinek a kije.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!