Tényleg szokatlan, furcsa, ha az anyósom alig 12 évvel idősebb nálam ?
Figyelt kérdés
A férjem vér szerinti anyukája elhunyt, amikor a férjem 7, az öccse pedig 2 éves volt. Apósom megsiratta őt ugyan, de nem akart egyedül maradni, főleg nem 2 gyerekkel. 4-5 év múlva elvett egy nőt, méghozzá elég fiatalt talált magának. Jó mondjuk mostoha létére mindig is kedves volt a fiúkhoz. Akkor is miután megszületett a közös gyermek. Engem is szívélyesen fogadott. Csak egy kissé fura, hogy a férjemnek a nővére lehetne korban. Eddig mindenki ledöbbent, amikor szóba jött az anyós téma.2023. jún. 26. 14:16
1/15 anonim válasza:
Szerintem nem, de nálunk meg 10 évvel idősebb az anyám a páromtól. Vér szerinti anyám.
18 évesen szült engem, a párom pedig nyolc évvel idősebb nálam. Egyik sem kirívó eset, így jön ki ennyi.
2/15 anonim válasza:
Ismerve a körülményeiteket, nem furcsa.
Ami szokatlan számomra, az az, h szóba került a koruk.
Nem mai csirke vagyok, de nem emlékszem egy beszélgetésre sem életem során, amikor a párom szüleinek koráról beszélgettem volna.
3/15 anonim válasza:
Nálunk anyám férje fiatalabb anyámnál 10 évvel, így nálam is csak 10el idősebb. Sosem éreztem furának
5/15 anonim válasza:
Annál jobb, hisz nem lesznek konfliktusok a generációs különbségek miatt. Kb egyformán gondolkodtok az életről. Tudtok jókat dumálni. Én örülnék neki.
6/15 anonim válasza:
Szerintem nem furcsa. Olyan is előfordul, mikor anyós fiatalabb a felnőtt gyerekeknél.
7/15 anonim válasza:
Nekem volt olyan ismerősöm akinek az anyósa tíz évvel volt fiatalabb nála. Úgyhogy a fent leírt szituáció még nem is annyira furcsa.
8/15 anonim válasza:
A te anyósod nem él. Abban semmi furcsa nincs, hogy apósod felesége hány éves.
9/15 anonim válasza:
Nem ez a jellemző, de a lényeg hogy jól kijöttök, mindegy ki hány éves.
10/15 anonim válasza:
Köztem és apukám nője közt csak 8 év van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!