Ahol a nő jóval idősebb a párjánál, ott az anyósok gyilkolják?
Ki volt már ilyen helyzetbe? Hogy kezelte a srác anyja?
Próbálta elüldözni, kikészítette idegileg? Csinált drámákat, vagy manipulativ eszköszökhöz folyamodott?
Hogy emésztette meg ha a nő nem akart gyereket?
Hogy tudtátok kezelni? Hogy tudtatok vele közös nevezőre jutni? És a rokonság hogy reagált? Nem akart cseverészni a nővel? Nem érdeklődtek, nem voltak barátságosak, figyelmesek, kedvesek?
Nem kell hozzá idősebbnek lennie, hogy utálja a menyét.
Ha van esze a nőnek (anyósnak) és szereti a fiát, nem szól bele. Mivel semmi köze sincs hozzá.
A férjem 9 évvel fiatalabb nálam. Anyósommal nagyon jól elvagyunk. Igaz, nem élünk egy fedél alatt,de látogatjuk, segítünk neki. Kedvel, én is kedvelem. Nem volt még vita köztünk. A férjemmel nincs közös gyerekünk, nem is lesz. Anyósom sosem nyafogott ezért. Az előző házasságomból született fiamat imádja, és unokájának tekinti.
Normális emberek tudnak együtt élni
Engem utált anyósjelölt, mert nem akarok szülni többet.
Fúrt is rendesen, dumált a fiának, aki meg fél évre jegelte vele a kapcsolatot.
Párom nem akar saját gyereket, olyannyira, hogy elköttette magát, csak ezt az édesanyja orrára.
#4 ezek szerint te vagy az anyós. 😃
Akkor se szólj bele. Ha vele egykorúval jön össze sem biztos, hogy akarnak gyereket. Könnyen lehet, hogy a fiadat is elveszted, ha balhézol.
Én ismerek olyan párt, ahol 27 év a korkülönbség. Anyós 7 évvel fiatalabb a menyénél. Nem gyilkolják, udvariasan viselkednek vele, de nem tudják elfogadni a helyzetet, inkább csak beletörődtek.
Valóban az a legnagyobb problémájuk, hogy nem lesz a fiuknak gyereke, mert ők még úgy gondolják, hogy az az élet értelme. Amúgy a nővel nincs bajuk, csak annyi, hogy szerintük tönkreteszi a fiuk életét, mert elvette tőle a családalapítás lehetőségét.
A tágabb család is normálisan viselkedik vele, nincsenek konfliktusok.
Már 20 éve vannak együtt, a nő nagyon fiatalos, próbálja tartani a lépést a sráccal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!