A fiam egy 10! évvel idősebb nővel van, és már az összeköltözést tervezi. Hogy térítsem észhez?
Figyelt kérdés
2018. aug. 1. 16:24
2/19 A kérdező kommentje:
19 éves
2018. aug. 1. 16:31
3/19 anonim válasza:
Ha elmúlt 18, úgysem tudsz mit csinálni, akármit mondasz neki, nem fog szót fogadni, ha nem akar. Szerintem majd az idő eldönti, hogy működőképes-e a kapcsolatuk ennyi korkülönbséggel.
4/19 A kérdező kommentje:
Én nem látom,hogy hosszútávon működne.Túlságosan nagy a korkülönbség.Még csak most megy egyetemre a fiam.
2018. aug. 1. 16:35
5/19 anonim válasza:
Párom 12 évvel idősebb nálam, miért kéne észhez téríteni csak azért, mert idősebb nála? A szerelem akkor is elmúlhat, ha nincs vagy alig van korkülönbség köztük. Felnőtt már, el tudja dönteni, hogy kivel akar élni. Az nem számít semmit, hogy te ezt nem akarod.
6/19 anonim válasza:
10 év nem is oyan sok, még ha 20-30 lenne...
8/19 anonim válasza:
A francia elnök még idősebb nővel jött össze. :) De tényleg nem értem, miért akkora probléma ez neked, egy 29 évestől még simán várhatsz unokákat is...
10/19 anonim válasza:
Akár működhet is, az öcsém felesége 13 évvel idősebb nála, már volt 2 kamasz gyereke, mikor összejöttek, aztán lett egy közös is, és nagyon jól megvannak már több, mint 20 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!