Van köztetek olyan, akinek valamelyik szülője a válás után majdnem korabeli partnerre váltott? Hogy kezeltétek, hogy a választott csak 1-2 évvel idősebb/fiatalabb vagy veletek egykorú?
Első!
Értő olvasás? A kérdés az, hogy a gyerekkel azonos körű partnere volt e a szülőnek. Tehát pl van egy 18 éves lánya apucinak, meg egy 20 éves partnere
Pont ilyen helyzetben vagyok. Nem tudtam mit csinálni, mondhattam akármit, apám fülig szerelmes lett egy velemkorú csajba.
Becsúszott egy gyerek is, a nő nem volt hajlandó elvetetni.Aztán viharos gyorsasággal elváltak, mert a nőnek jött egy új pasi, tőle meg egymás után három újabb baba.
Azóta ők is elváltak, a nő meg azóta - a második, kőgazdag vállalkozó férjétől megtollasodva - egyelőre leült a babérjaira.
Apám meg alighogy velem kapcsolatban befejezte, kezdhette az
Szüleim válása után 14 évvel lett apámnak 2 évvel idősebb nője, mint én vagyok.(26 éves a nő, apám 48)
A nő házasságot akar és gyereket. Apám nem. Majd meglatjuk mi lesz belőle. Engem nem zavar különösebben az, hogy majdnem egy idősek vagyunk. Inkább csak az nem tetszik, hogy gyereket szeretne, mert szegény gyerek tudom, hogy rossz helyre születne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!