Van köztetek olyan, akinek valamelyik szülője a válás után majdnem korabeli partnerre váltott? Hogy kezeltétek, hogy a választott csak 1-2 évvel idősebb/fiatalabb vagy veletek egykorú?
21 voltam amikor apám összejött egy 22 évessel, azóta együtt vannak, 5 éve
apám akkor volt 46
Kilenc éves voltam, mikor a szüleim elváltak.
Akkor apám elvett egy nála 15 évvel fiatalabb nőt, de elváltak.
22 éves voltam, mikor férjhezmentem, apám egy évre rá elvett egy 24 éves nőt.
Én 24 évesen szültem, az új feleség meg 26 évesen, vagyis nekem lett egy féltestvérem, a gyerekemnek meg egy két évvel fiatalabb nagybátyja.
Nem nagyon jöttem össze velük, csak később a nővel, mert nekem panaszkodott, hogy milyen zsarnokoskodó vele az apám, és hogy milyen rosszul bánik a kisfiával.
Mit mondjak, sajnáltam azt a nőt. Későn nőtt be a fejelágya.
Ha az én sztorim érdekel megosztom veled.
24 évesen beleszerettem egy 41 éves férfiba. Nem a pénze, vagyona érdekelt-sose fogadtam volna el tőle semmit. Első látásra megfogott és kölcsönös volt. (Őt leverte a víz amikor megtudta a korom azt hitte idősebb vagyok)
Nem mertük egymást felvállalni a gyerekei és az én szüleim miatt. Nekem fáj és bánt, de majd csak találok egy hozzám illőt akivel építhetem a jövőm.
Hú hol találnak a 40..50 és férfiak 18..25 éves csajokat?
Én nem értem. Pedig én is keresnék így 40hez közel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!