Hogyan mondanàtok el a szüleiteknek hogy a pàrotok idősebb mint ők?
Jajj már előre félek hogy mit fogok itt kapni :D
Megpróbàlom összefoglalni a lényeget és a fontosabb dolgokat.
21 éves làny vagyok. Szüleim 43 évesek. 18 èvesen költöztem el otthonról, mert a sajàt lábamon akartam élni. Albérletben élek barátokkal és van stabil munkahelyem. A szüleimmel jó a kapcsolatom, mindig is az volt. Ha kell, rögtön segítenek, mindenben tàmogatnak.
Na. A helyzet, hogy összejöttem egy kollégàmmal, aki 50 èves. Ergo idősebb mint a szüleim. Nagyon szeretek vele lenni, szeretem őt. Volt màr pàr kapcsolatom, de egyik sem volt ilyen mint vele. Eddig nem hittem a lelki tàrs dologban, de vele totàl ezt èrzem. Ő totàl az az ember, mint akit a csalàdom is elkèpzelt mellèm.
Csak mínusz 20 èvvel :D
Egy hónapja vagyunk együtt, de mèg nem mondtam el a szüleimnek. Nem tudom hogyan kellene, esetleg mennyire akadnànak ki.
Ötletek?
Tudom, hogy nem ezt a választ várod, de sehogy nem mondanám el.
Ha elmondod, csak sokkolod őket és már bocsáss meg, szerintem alig van rá esély, hogy együtt maradjatok. Gondolkodj egy kicsit. Rózsaszín köd tudom most lent van. De soha nem lesztek azonos életszakaszban. Te még bulizni akarsz majd, mikor ő már otthon ülni. (ha nem most éled ki a bulizás iránti vágyad, majd jön, mikor már gyereked lesz... tehát jönni fog a vágy). Te még 35 leszel (előtted az élet), mikor ő 65. Majd ülhetsz mellette a betegágyánál. Ezt Te sem gondoltad át.
A szüleid nagyon ki fognak akadni, (akár van hozzá közük, akár nincs) és igazuk lesz. Ez nem jövőkép neked!
Jöhet a lepontozás.
Pontosan azt akartam írni, mint az első.
Ne mondj semmit. Majd rájössz amire rá kell jönnöd és haladsz tovább a hozzád valókkal.
Ha komolyabbra fordulna ez a szánalmas viszony... majd akkor ráérnek megtudni.
Szórakozz a tatával, amíg működik a cerka aztán majd felnősz, de a szüleidet kíméld meg.
1 hónap után minek reklámozni?
majd ha együtt vagy vele rég, akkor esetleg
annyira mégsem állsz a saját lábadon, ha a magánéleteddel egyedül nem birkózol meg
Én egy hónap után biztosan nem mondanám el. 3 után esetleg...
Nekem volt ilyen, igaz őt én jó ideig 100%-osan csak barátnak tekintettem, sőt pótpapának (pedig van igazi is). Aztán mégis megpróbáltuk másképp is, de nagyon rossz vége lett. (bár ez nem a kora, hanem a személyisége miatt)
Szóval várj még vele, hátha felszáll a rózsaszín köd, s keresel egy korodbelit. Ha pár hónap múlva is nagyon szeretitek egymást és minden nagyon jó, akkor pedig egyszerűen csak közöld, hogy mi a helyzet. Végülis nem te lennél az első a világon aki 30 évvel idősebbet szeret.
Majd ha már elég komolyra fordul a kapcsolatotok, akkor mondd el !
Ezt most még se velük, se más hozzátartozóiddal ne közöld.
Nem értenék meg.
Köszönöm mindenkinek!
Csak nem értem hogy 1, miért gondolja itt mindenki, hogy minden fiatal élni és bulizni akar? Mi van ha én nem? 2, miért gondoljátok hogy gyereket akarok? Mert nem. 3, ő nem egy "tata",fiatalos, nem néz ki 50-nek. Ja és 4, nem értem miért gondolják egyesek hogy ez troll kérdès...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!