Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondtátok el a szüleite...

Hogyan mondtátok el a szüleiteknek, hogy van pasitok vagy barátnőtök? Miket mondtatok nekik, amikor a bemutatást hoztátok fel témának? Hogyan reagáltak ezekre a szüleitek?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 6. 18:23
 1/10 anonim ***** válasza:
30%
Anya, nagymama leszel!
2018. ápr. 6. 18:30
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Szoltam anyámnak hogy csak ismerkedek valakivel ha úgy lesz bemutatom
2018. ápr. 6. 18:55
 3/10 anonim ***** válasza:
97%

"Anya, apa. Képzeljetek, a srác, akivel a vadasparkban voltam, azt mondta, szeretne jobban megismerni, mert nagyon kedvel engem."

16 éves voltam, 4,5 évet voltunk együtt. A szüleim jól fogadták. Nem magyon lepte meg őket a dolog, mert látták, hogy éjszakába nyúlóan beszélgetünk már a vadasparkos találkozó előtt is.

2018. ápr. 6. 18:59
 4/10 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem nem kell kérdezés nélkül bejelenteni, nem kell ebből ügyet csinálni.

Egyszer, amikor látják, hogy készülsz valahova, úgyis megkérdezik, hogy hova. Akkor megemlítheted, hogy a "Rikárdóval elmegyünk fagyizni". Utána majd kérdezik, hogy ki az, akkor mondod, hogy egy haver, de ha komolyabb lesz, akkor majd bemutatod.

2018. ápr. 6. 19:31
 5/10 anonim ***** válasza:
97%
Szóltam, hogy megyek xy-nal moziba, majd jövök. Kértek néhány infót, röviden elmondtam, és mikor jött értem, behívtuk. Megtörtént a bemutatkozás, és elmentünk moziba.:-) Nem csináltunk nagy faksznit belőle, később is volt idejük megismerni. A következő fiúkkal, akikkel komolyabban jártam, hasonlóképp történt, bár volt, akit meg se ismertek, mert az egyetemen jöttünk össze, nem éreztem szükségét, hogy hazavigyem. A férjem volt az egyetlen, akinél jó előre szóltam, hogy vendéget hozok, mert ott is aludt nálunk, nem egy városban laktunk. Én se csináltam nagy csinnadrattát abból, amikor a gyerekeim hozták a párokat bemutatni.
2018. ápr. 6. 19:32
 6/10 anonim ***** válasza:
15%

Hát, eddig még nem volt rá szükségem...

24/F

2018. ápr. 6. 22:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én csak a jelenlegi páromat mutattam be. Előtte senkit,mivel nem tartottam fontosnak, de persze tudták h van pasim mivel többet jártam el otthonról stb. de azok számomra nem nevezhető kapcsolatok voltak, nem terveztem egyikkel sem sokáig .

A jelenlegi páromat meg "látásból" smerték,egy helyen lakunk egymástól 10-15 pere egy faluban.

Sosem hoztam fel sem ők sem a bemutatás témát. Taliztunk,eljöttünk felénk és bejöttünk.

Akkor bemutatkozott beszélgettek pár szót azt ennyi.

2018. ápr. 6. 23:42
 8/10 anonim ***** válasza:

Apa, ismerkedem xy-nal.

Rendben kislányom.

Majd - "apa, ma bemutatom xy-t".

"Várom, hogy találkozzak vele, kíváncsi vagyok rá".

Kb. így zajlott, lassan két éve. Másfél éve már együtt élünk.

2018. ápr. 7. 16:04
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Anyunak elmondtam másnap, de eleve tudta, kiről van szó, mert barátok voltunk. De kb így: Anyu, van vmi fontos, amit el kell mondanom. Barátom van, xy. Örült neki:)

Apának nem mondtam el addig, amíg nem volt komoly a kapcsolat. Neki nagyjából ugyanazokkal a szavakkal mondtam el, de ő sejtette is:) Nem volt túl különleges reakciója, mosolygott:)

A bemutatást anyum hozta fel, és így lett belőle egy kellemes családi ebéd.:)

2018. ápr. 7. 18:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem mutattam be,semmi kozuk hozza.Persze ugy par ev utan bemutattam de nem ugy,hogy megkerdezem oket,hogy megfelel e,hanem bemutattam,o xy es kesz.ugy lezarva.
2018. máj. 1. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!