Hogyan mondtátok el a szüleiteknek, hogy van pasitok vagy barátnőtök? Miket mondtatok nekik, amikor a bemutatást hoztátok fel témának? Hogyan reagáltak ezekre a szüleitek?
"Anya, apa. Képzeljetek, a srác, akivel a vadasparkban voltam, azt mondta, szeretne jobban megismerni, mert nagyon kedvel engem."
16 éves voltam, 4,5 évet voltunk együtt. A szüleim jól fogadták. Nem magyon lepte meg őket a dolog, mert látták, hogy éjszakába nyúlóan beszélgetünk már a vadasparkos találkozó előtt is.
Szerintem nem kell kérdezés nélkül bejelenteni, nem kell ebből ügyet csinálni.
Egyszer, amikor látják, hogy készülsz valahova, úgyis megkérdezik, hogy hova. Akkor megemlítheted, hogy a "Rikárdóval elmegyünk fagyizni". Utána majd kérdezik, hogy ki az, akkor mondod, hogy egy haver, de ha komolyabb lesz, akkor majd bemutatod.
Hát, eddig még nem volt rá szükségem...
24/F
Én csak a jelenlegi páromat mutattam be. Előtte senkit,mivel nem tartottam fontosnak, de persze tudták h van pasim mivel többet jártam el otthonról stb. de azok számomra nem nevezhető kapcsolatok voltak, nem terveztem egyikkel sem sokáig .
A jelenlegi páromat meg "látásból" smerték,egy helyen lakunk egymástól 10-15 pere egy faluban.
Sosem hoztam fel sem ők sem a bemutatás témát. Taliztunk,eljöttünk felénk és bejöttünk.
Akkor bemutatkozott beszélgettek pár szót azt ennyi.
Apa, ismerkedem xy-nal.
Rendben kislányom.
Majd - "apa, ma bemutatom xy-t".
"Várom, hogy találkozzak vele, kíváncsi vagyok rá".
Kb. így zajlott, lassan két éve. Másfél éve már együtt élünk.
Anyunak elmondtam másnap, de eleve tudta, kiről van szó, mert barátok voltunk. De kb így: Anyu, van vmi fontos, amit el kell mondanom. Barátom van, xy. Örült neki:)
Apának nem mondtam el addig, amíg nem volt komoly a kapcsolat. Neki nagyjából ugyanazokkal a szavakkal mondtam el, de ő sejtette is:) Nem volt túl különleges reakciója, mosolygott:)
A bemutatást anyum hozta fel, és így lett belőle egy kellemes családi ebéd.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!