Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondanàtok el a szüleit...

Hogyan mondanàtok el a szüleiteknek hogy a pàrotok idősebb mint ők?

Figyelt kérdés

Jajj már előre félek hogy mit fogok itt kapni :D

Megpróbàlom összefoglalni a lényeget és a fontosabb dolgokat.

21 éves làny vagyok. Szüleim 43 évesek. 18 èvesen költöztem el otthonról, mert a sajàt lábamon akartam élni. Albérletben élek barátokkal és van stabil munkahelyem. A szüleimmel jó a kapcsolatom, mindig is az volt. Ha kell, rögtön segítenek, mindenben tàmogatnak.

Na. A helyzet, hogy összejöttem egy kollégàmmal, aki 50 èves. Ergo idősebb mint a szüleim. Nagyon szeretek vele lenni, szeretem őt. Volt màr pàr kapcsolatom, de egyik sem volt ilyen mint vele. Eddig nem hittem a lelki tàrs dologban, de vele totàl ezt èrzem. Ő totàl az az ember, mint akit a csalàdom is elkèpzelt mellèm.

Csak mínusz 20 èvvel :D

Egy hónapja vagyunk együtt, de mèg nem mondtam el a szüleimnek. Nem tudom hogyan kellene, esetleg mennyire akadnànak ki.

Ötletek?

2018. ápr. 20. 21:26
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%
Itt egyesek arra izgulnak, hogy különböző szavakkal ugyan, de újra és újra leírják és elemezgetik, hogy egy fiatalabb lány és egy idősebb férfi szexel egymással? Hát ti betegek vagytok komolyan mondom, gusztustalan...Hihetetlen, hogy sokaknak ennyi jön le az egészből, de normàlis és értelmes választ már nem tudnak adni.
2018. ápr. 21. 12:03
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig az összes választ, szóval lehet már írták előttem:

Kérdező, ne haragudj, de én őszintén leírom a kilátásaidat. Jó eséllyel a párod már halott lesz, amikor te 50 éves. És ha gyereket sem akarsz, készülhetsz a magányra és az egyedüllétre életed utolsó évtizedeiben.

2018. ápr. 21. 12:08
 33/34 anonim ***** válasza:

Hát én is voltam szerelmes ugyanennyi korban ugyanennyi korú pasiba. Csak plátóian, de beszélgettem pár szót néha vele. Hát otthon levágták, pedig sosem beszéltem semmit előttük. Vagyis azt hittem, nem sejtenek semmit, hogy én agyonra szerelmes vagyok. Egyszer beszólt édesapám, hogy ..."aki tetszik neked"...? Fejem rögtön lezsibbadt.

Őszintén szólva most belegondolva a te helyzetedbe, az én szüleim a fejem lekapták volna a helyéről szerintem. Akkora fejmosástkaptam volna... hogy azt nem felejtettem volna el azt hiszem.

Egy szülő sem örül szerintem az ilyen korkülönbségnek sajnos szerintem. De nyilván érthető azért. Az apukák igazán ismerik a férfi jellemet, gondolom azért is féltik a lányukat, nehogy kihasználják.

Meg az anyák is így gondolják. Meg a 30 év. A szülő helyzetébe is belegondolva, én is furcsán venném, hogy a vejem idősebb tőlem. Elég hülye helyzet.

Lehet, hogy még nem kéne szembesíteni őket. Próbáld meg finoman rávezetni őket, mert szerintem az agyukat eldobják ígyis majd.

2018. ápr. 21. 12:11
 34/34 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a válaszokat. Ne tervezz vele hosszú távon.

Mikor majd igazán felnősz, lelkileg is, észre fogod venni, hogy alárendelt vagy a kapcsolatban.

És mikor megpróbálsz mellérendelt viszonyt kialakítani, a másik félnek ez problémát fog okozni, mert megszokta, hogy te vagy a kis butus kislány akit irányítani kell.

A saját példámon tudom ezt.

2018. ápr. 23. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!