Tényleg szokatlan, furcsa, ha az anyósom alig 12 évvel idősebb nálam ?
Figyelt kérdés
A férjem vér szerinti anyukája elhunyt, amikor a férjem 7, az öccse pedig 2 éves volt. Apósom megsiratta őt ugyan, de nem akart egyedül maradni, főleg nem 2 gyerekkel. 4-5 év múlva elvett egy nőt, méghozzá elég fiatalt talált magának. Jó mondjuk mostoha létére mindig is kedves volt a fiúkhoz. Akkor is miután megszületett a közös gyermek. Engem is szívélyesen fogadott. Csak egy kissé fura, hogy a férjemnek a nővére lehetne korban. Eddig mindenki ledöbbent, amikor szóba jött az anyós téma.2023. jún. 26. 14:16
11/15 qkker1 válasza:
Feleségem 12 évvel fiatalabb nálam, apósom 10 évvel , anyósom 5 évvel idősebb, mint én.
12/15 anonim válasza:
Nem!
Ismerek olyan csaladot, ahol az apos 1968-as, a veje meg 1963-as szuletesu.
14/15 Kései Sirató válasza:
Nem furcsa, és az a legfontosabb, hogy jófej és rendes.
15/15 anonim válasza:
7 évvel vagyok idősebb a paromtól, az anyósom pedig pont 12 évvel idősebb nálam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!